FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Daum își dorește naturalizarea unui stelist: "Dacă ar fi român ar fi în echipa națională"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2016 21:46

Christoph Daum, selecționerul României, susține că unul dintre jucătorii pe care i-ar fi chemat la echipa națională ar fi fost Fernando Boldrin dacă acesta ar fi fost român.

"Îmi place foarte mult de Boldrin. Este un jucător care are viteză în gândire şi în mişcare. Pasează exact. Dacă vă uitaţi la procentul lui de pase corecte, vedeţi că este unul ridicat şi observăm că, la mijloc avem jucători cu cele mai multe atingeri de balon.

În special la începutul sezonului a jucat foarte bine. În ultimele meciuri a dispărut puţin, dar cred că rămâne un jucător bun. Dacă ar fi un jucător bun, cred că ar fi în echipa noastră. Dar stau şi mă uit la el şi mă gândesc că, dacă ar fi naturalizat la 28 de ani, ce ar însemna acest lucru pentru jucătorii români? Ce semnal ar fi?

Este un jucător bun, credeţi-mă! Îmi place foarte mult. Dacă ar fi român, ar fi în echipa naţională a României, dar nu aş garanta că ar juca", a declarat Daum.

explicația lui boldrin pentru jocul slab

Boldrin a explicat după meciul pierdut cu CS Mioveni din Cupa României 1-1 (4-5) motivul pentru care nu mai apare atât de des în jocul Stelei.

"Nu vreau să găsesc scuze, dar poziția mea e ca număr 8, dar de când s-a accidentat Tănase mi-a fost schimbat postul. Nu mai joc pe aceeași poziție ca la Astra. Antrenorul nu a avut pe cine să bage acolo și m-a băgat pe mine", a fost reacția lui Boldrin.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
danut1971
danut1971  •  16 Decembrie 2016, 12:35

boldrin o epava ca toti ceilalti fcsb-isti

ray51
ray51  •  16 Decembrie 2016, 10:42

Herr Daum, wird betrügen. Numai Sumudica are capacitatea sa ambitioneze jucatorul de fotbal din Boldrin.

iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  16 Decembrie 2016, 06:32

E clar, neamtul are nevoie de ochelari... cu dioptrii foarte. mari !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează