FOTBAL  »  NATIONALA  »  REZULTATE

Daum nu are doar critici: "Muncește de la 09:00 la 18:00, face tot ce poate pentru a ameliora situația naționalei"

Daum are o singură victorie în șase meciuri oficiale pe banca naționalei // FOTO: Raed Krishan
Daum are o singură victorie în șase meciuri oficiale pe banca naționalei // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iunie 2017 21:10

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice a Federației Română de Fotbal, a analizat parcursul echipei naționale de la momentul venirii lui Christoph Daum ca selecționer.

În opinia lui Stoichiță, Daum nu este principalul vinovat pentru parcursul sub așteptări al naționalei din actuala campanie de calificare și crede că o concluzie finală ar trebui trasă după finalul preliminariilor.

"Din punct de vedere al rezultatelor,  e clar că nu avem cea mai bună perioadă. Totuși, nu e vorba doar de Christoph Daum. Sunt mai multe motive, iar noi trebuie să privim obiectiv situația.

Cred că sezonul 2012-2013 a fost ultimul campionat puternic al României, după aceea nivelul a scăzut foarte mult. Foarte multe echipe de tradiție au ajuns acum în Liga a treia sau patra și, pe deasupra, valoarea jucătorilor a scăzut. 

Daum nu poate fi despărțit de grup. Nu doar el e responsabil, toți suntem. Nu e fișa postului meu să analizez, dar eu cred că trebuie să ne gândim foarte bine ce facem în continuare. Mai avem patru meciuri, două acasă care sunt la îndemână și două foarte grele în deplasare, cu Munenegru și Danemarca. Abia apoi putem trage concluzii.

Nu sunt avocatul lui Daum, dar e un om inteligent, care știe fotbal, de la 9 până la 18:00 stă la serviciu, analizează, urmărește fotbal. Face tot ce-i stă în putință pentru a ameliora situația", a declarat Mihai Stoichiță, la TV Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
lukasoil17
lukasoil17  •  26 Iunie 2017, 22:38

...daca va uitati si in gura lui Slughita...e jale

gabiprossi
gabiprossi  •  26 Iunie 2017, 22:13

Si normal CA STA la serviciu; are toate conditiile, aer conditionat, salariu maxim pentru rezultate nihiliste, secretara, auto de serviciu, plus multe altele!?! Sa tot stai intre 9 si 18!

gabiprossi
gabiprossi  •  26 Iunie 2017, 22:10

Asa este!!! daum nu este principalul vinovat pentru parcursul sub așteptări al naționalei din actuala campanie de calificare, ci noi spectatorii si telespectatorii!?! Rusine stoichita, te-ai vandut degeaba!!! daum-daum-daum!!! Suntem ca si calificati in Rusia!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează