FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Daum nu vrea să plece de la națională » Când se va decide viitorul selecționerului

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iulie 2017 17:24

Selecționerul Christoph Daum nu vrea să plece de la cârma echipei naționale a României, deși a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2018. Neamțul spune că soarta sa va fi decisă săptămâna viitoare de membrii Comitetului Executiv.

"Voi avea o întâlnire la începutul săptămânii viitoare. Ne vom strânge și vom discuta cu Comisia Tehnică despre pașii făcuți, despre viitor și apoi cred că voi vorbi cu întreg Comitetul Executiv.

Sunt mulți oameni care iau decizia pentru 2020. Pentru mine, cel mai important este că domnul președinte e înconjurat de un grup de oameni care îi acceptă decizia și vor fi de acord cu decizia lui.

Întotdeauna m-au întrebat dacă îmi doresc să rămân și am spus că da. Am avut multe oferte, pe bani mulți, și aș fi putut pleca, dar nu. Nici nu se pune problema. E o plăcere și o onoare să muncesc pentru această țară. Cred în această țară, în oamenii ei, cred în Federația Română de Fotbal și cred în viitorul jucătorilor tineri din România", a spus Christoph Daum la TV Dolce Sport.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 10
3. Danemarca 10
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

Meciurile următoare: 

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia
4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
vlad007
vlad007  •  18 Iulie 2017, 04:00

Herr Daum, gata! Ajunge! Ne-ai nenorocit destul, ai ratat tot in meciurile de calificare. Cu Polonia cel putin am fost surclasati si aceasta fara ca lesii sa forteze. Degeaba am batut cu 5-0 in Armenia, in Kazahstan nu am reusit nimic, abia am scapat cu scor alb, iar Enache s-a impiedicat ca o curca beata singura in fata portii cu portarul in patru labe neputincios pe jos. Cu Danemarca iarasi atacul nu a reusit nimic, Keseru a ratat rusinos. Nu ai nimerit nicio formula de atac, ba ai lasat varfurile pe banca la Cluj cu Muntenegru de numai arbitrul si fundasul nebun care l-a lovit pe Keseru in ultimul minut al prelungirilor de 5 minute. Si nici asa nu am inscris, Stanciu a tras grosolan peste poarta, macar o fenta, ceva acolo sa pacaleasca portarul. Acum Herr Daum se bucura de transferul lui Andrei Ivan in Rusia, dar el nu a facut nimic, poate doar amicalul cu Chile, dupa rusinea din Polonia. Cu atacanti ca Alibec, Keseru, Ivan, Andone, Rusescu, Stancu si Budescu, ca sa nu ii mai pomenim pe Chipciu, Maxim si Hanca, nicio echipa nationala nu putea fi atat de firava in atac. Sansele de calificare sunt legate de victorii obligatorii acasa cu Armenia si Kazahstan, si apoi cel putin o victorie si meci egal in meciurile cu Danemarca si Muntenegru, atentie care sa se incurce si ele cu Polonia. Muntenegru pare favorita la locul 2. Daca ne bat, chiar s-a terminat. Daca ii batem, putem aborda mai linistiti oarecum meciul din Danemarca, dar ne vor trebui puncte pe locul 2. Daum, lasa-ne!

pedro_nr1
pedro_nr1  •  15 Iulie 2017, 20:33

tu esti bolnav tata ??? daca ai ratat obiectivul, la ce sa mai continuii ??? ne-ai demonstart ce stii, ne-am lamurit cat de bun esti ... e momentul sa lasi pe altul, pana nu te iau astia la incalzit :)

gabiprossi
gabiprossi  •  15 Iulie 2017, 20:17

daum-daum-daum!!! Nu pleca, nu ne lasa, pana nu ne scoti de pe harta fotbalului... fa tot ce se poate pentru asta si vei avea parte si de si de o marire salariala!?! DOAR impostura se plateste gras in Romania!!! Fara tine si burleanu, fotbalul romanesc este precum ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează