FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Daum nu vrea să renunțe la națională și are gânduri de viitor: "Voi folosi jucători tineri"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 21:06

Christoph Daum, selecționerul României, susține că nu vrea să renunțe la naționala noastră, deși a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2018, și anunță că se va baza pe tineri.

"Vorbesc de luni bune cu domnul Burleanu referitor la prelungirea contractului, dar trebuie să mai așteptăm, nu e nicio grabă. Acum trebuie să vorbim despre procesul de dezvoltare a fotbalului în România, iar acest lucru va dura ani buni.

Nu înțeleg criticile pe care media le aduce în spațiu public referitoare la mine. Știți foarte bine situația fotbalului românesc. Nu avem foarte mulți jucători de înaltă calitate și trebuie să construim ceva nou. Știm că România e o țară importantă în fotbal și la fel se va întâmpla și în viitor.

E foarte bine dacă va exista un raport referitor la ce am făcut până acum. Când mi se va cere acest raport, îl voi face. Trebuie să reconstruim echipa națională. Trebuie să ținem cont că jucătorii tineri au nevoie de timp. Voi folosi tineri, acum e importantă prezența la Campionatul European 2020", a declarat Daum.

...despre transferul lui Budescu la FCSB: "Budescu și-a arătat calitățile până acum, la Steaua ar putea arăta și mai bine. El și Alibec se înțeleg foarte bine, pot juca foarte bine împreună"

...despre transferul lui Maxim la Mainz: "E foarte important pentru Alex Maxim să devină titular la Mainz. E o mare provocare pentru el și e important să joace mai des"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează