FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, 26 MARTIE

Daum pregătește meciul cu Danemarca » Selecționerul a urmărit câțiva stranieri și a dat verdictul: "E fantastic"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 22:07

Selecționerul Christoph Daum a fost prezent la meciul dintre FC Copenhaga și Ludogoreț, din șaisprezecimile de finală ale Europa League, unde Keșeru și Moți au fost titulari pentru formația bulgară.

Chiar dacă au ratat calificarea mai departe, Moți și Keșeru i-au lăsat o impresie bună lui Daum.

"Fotbaliștii noștri au jucat la cel mai înalt nivel, au făcut totul, dar pe de altă parte, golurile decid calificările și cred că au pierdut această manșă acasă, nu în Copenhaga" , a declarat Christoph Daum la TV Dolce Sport.

Daum a avut oameni trimiși în Cehia și Turcia pentru a-i urmări pe Vătăjelu, Prepeliță, respectiv Hoban: "Am un feedback despre acești jucători din echipa națională, am vizionat multe meciuri. Dacă avem posibilitatea, mergem acolo să luăm contact cu jucătorii. E un pic diferit dacă vizionezi doar la televizor".

Christoph Daum a vorbit și despre amicalul pe care naționala României îl va avea la Cluj cu naționala statului Chile, pe 13 iunie.

"Chile e una dintre echipele de top din America de Sud, dacă te uiți la ultimele rezultate din Copa America, dacă te uiți la ultimele rezultate de la Cupa Mondială, e o echipă de top. Sunt convins că va fi un meci fantastic pentru suporteri, pentru jucători, pentru toată țara. Sunt foarte fericit că vom juca împotriva unei echipe atât de puternice, aici, în România. E fantastic, e ca un cadou", a adăugat Daum.

Următorul meci pe care naționala României îl va juca va fi împotriva Danemarcei, pe 26 martie, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
valyomanyd
valyomanyd  •  25 Februarie 2017, 00:25
Postat de knuty pe 24 Februarie 2017, 22:42

Ce este fantastic????S-a dus sa vada doi PROSTI moti si keseru care nu prind echipa !!!astia fumeaza cate 2 pachete bde tigari pe zi ,Da e fantastic!!??Niste titluir de *** ca si continutul de fapt!!

E clar, te-ai uitat doar la poze si la titlul articolului :))))) Bre, in opinia neamtului, e fantastic ca jucam amical cu Chile ! :))

valyomanyd
valyomanyd  •  25 Februarie 2017, 00:19

Nea Cristof :)))) in loc sa vorbeasca despre meciul cu Danemarca, el ne abureste cu meciul amical :))) Trebuie sa remarc si "intelijenta" jurnalistului gesepist cu chestia din titlul articolului "e fantastic" :))))

wba33
wba33  •  24 Februarie 2017, 23:47
Postat de paulg40 pe 24 Februarie 2017, 23:11

Numai sa prinda Danemarca o zi proasta ori noi sa jucam fotbal vom invinge!

In amicalul de acum vreo 2 ani i-am batut 2-0...nu e o echipa mare.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează