FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM 2018

Daum, sfătuit să se reorienteze: "El e pregătit să fie lector, să pregătească antrenori, nu jucători. L-aș fi dat afară dacă eram președinte"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 20:45

Fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, a analizat situația actuală de la echipa națională și este de părere că selecționerul Christoph Daum are mai multă pregătire pentru a-i îndruma pe antrenori decât pe jucători.

"Cel mai elaborat joc îl aveam când era Pițurcă antrenor. El își cunoștea jucătorii, îi așeza foarte bine în teren, știa să pregătească meciurile. Nu cred că era înca momentul să aducem antrenor străin.

Nu-i neg calitățile lui Daum. El e foarte bine pregătit să fie lector, să pregatească antrenori, nu jucători. Asta am văzut eu. E bine pregătit, dar cariera lui de antrenor este spre apus", a declarat Mircea Sandu la TV Dolce Sport.

Fostul conducător al Federației a scos în evidență faptul că în actuala echipa națională  este haos și a oferit exemplul jucătorilor care au plecat de la lot înaintea amicalului cu Rusia.

"Ce văd azi la echipa națională este un haos, nimeni nu a anunțat că după meciul cu Polonia sunt 10 jucători liberi să plece. L-aș fi dat afară pe Daum dacă eram președinte", a adăugat Mircea Sandu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
mokinio
mokinio  •  15 Noiembrie 2016, 08:27

nasule, ai fost cancerul fotbalului romanesc! Vor trece multi ani pana sa repare ce-ai stricat tu si dragomir dumitru!Alo, gazeta, chiar NU mai aveti de la cine sa luati declaratii?

560119164160070
Amintirile Romanesc  •  15 Noiembrie 2016, 08:25

Cât tupeu la acest fost așa zis președinte la FRF...mi ar fi Rușine sa mai vorbesc.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  15 Noiembrie 2016, 07:51

Acest Sandu e bolnav cumva ?sa dea el sfaturi el care a distrus atitea calificări și a luat o caruță de bani,a uitat ce nenorociri a facut la federatie si acum toți penalii își dau cu părerea ca nu mai ajung la furat.Nu mai facti interviuri numai cu acesti penali.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close