FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Daum trimis acasă de Șumudică: "Trebuie să ai bagajul făcut mereu"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2017 20:47

Christoph Daum a pierdut sprijinul oamenilor de fotbal după ultimele rezultate ale României din campania de calificare pentru Campionatul Mondial din Rusia.

Marius Șumudică spune că neamțul ar trebui să părăsească echipa națională și îi propune acestuia să aibă cu bagajul pregătit pentru a pleca.

"Şi eu sunt antrenor, mi-e greu să vorbesc despre asta. Eu l-am susţinut la început. Am stat de vorbă cu el la Supercupă. Mi s-a părut un om ok, dar rezultatele te ţin. Când nu ai rezultate, trebuie să pleci.

Ca antrenor, trebuie să fii mereu pregătit să pleci, să ai bagajul făcut. Eu, la Vaslui, cu domnul Porumboiu, ţineam bagajul în portbagaj, nici nu-l deschideam", a declarat Şumudică la TV Digi Sport.

"Pentru ce spui că mai rămâi trei ani şi susţii că nimeni nu poate face mai mult cu aceşti jucători? Faptul că îi critici pe jucători arată că e încolţit şi că nu mai ştie să gestioneze situaţia. Dacă antrenorul transmite că nu are încredere în jucători, vine acelaşi feedback din partea lor. Iar declaraţiile jucătorilor arată că sunt nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă acolo" Marius Șumudică

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  14 Iunie 2017, 08:57

nu daun sa plece ci conducerea frf cu staful sau

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close