FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMANIA

Daum vrea să rămână la națională și dacă nu duce România la CM 2018: "Asta simt! E o plăcere să fiu aici"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 10:26

Numit pe banca naționalei în urmă cu un an, pentru a duce România la Campionatul Mondial din 2018, Christoph Daum se gândește să continue și dacă ratează obiectivul impus.

"Am o relație deschisă cu cei din conducerea FRF. Simt că trebuie să rămân și să obțin cele mai bune rezultate în perspectiva meciurilor din Rusia, dar de ce să nu ne gândim și la EURO 2020?

Pentru mine este o plăcere să fiu în România și să lucrez pentru fotbalul românesc. Nu o să mai vorbesc despre importanța meciului cu Polonia. Pentru mine, cel mai important este să păstrez jucătorii concentrați pentru performanță și pentru ceea ce vrem să jucăm, pentru modul în care vrem să aratăm", a spus Daum pentru ziarul Libertatea.

Ar trebui Daum să rămână la națională dacă ratează calificarea la CM 2018?

DA
NU

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
gabiprossi
gabiprossi  •  29 Mai 2017, 20:34

Bai tragator de elita pe... narici, care este comisionul burleanului din salariul tau???

brandremist
brandremist  •  29 Mai 2017, 15:06

Pe Boldor n-ai "simțit" să îl iei la Națională, bă?? Cum naiba e posibil să îl chemi pe Gardoș când ăla a jucat un meci la doi ani?? Cum e posibil să spui că vrei să îți construiești echipa națională în jurul lui Pintilii(!) când ăla mai are puțin și se retrage, iar pe Alex Crețu nu-l vezi deloc???

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  29 Mai 2017, 14:11

bani mai nemunciti ca in romanica unde mai gaseste el?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează