FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEZVĂLUIRI

De ce afecțiune suferă Adrian Mutu: "În fiecare an aveam probleme"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2018 10:02

Davide Astori, fostul căpitan al Fiorentinei, a murit în noaptea de 3 spre 4 martie din cauza unui stop cardiac. Astori suferea de bradicardie, iar Adrian Mutu, managerul sportiv de la FRF, spune că în perioada în care era fotbalist a dezvoltat și el această afecțiune cardiacă.

"Noi toți avem bradicardia. Sportivii, în general. Eu avem o bătaie la inimă care mă făcea așa odata... Aia pentru că eu, când dorm, am bătăile inimii 39-40 pe minut. Toți avem bradicardie.

Adică, atunci când dormim, aveam bătăile inimii foarte lente, tocmai pentru că avem inima foarte dezvoltată din cauza efortului. În fiecare an aveam probleme, pentru că se schimbau doctorii. Și tot făceam controale și super controale", a declarat Mutu la TV Telekom Sport.

Ce este bradicardia

În stare de repaus, frecvența cardiacă cu valori cuprinse între 60 și 100 de bătăi pe minut, este considerată normală. Atunci când frecvența cardiacă are valori mai mici de 60 de bătăi pe minut, vorbim de bradicardie sau puls lent.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Martie 2018, 11:41

credeam ca ceva probleme la capilaritatea nazala....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează