FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

De ce nu joacă bine Andone la națională? Pițurcă știe motivul și îi spune secretul lui Contra

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 14:23

Victor Pițurcă știe de ce Florin Andone nu dă randament la echipa națională a României. Îi explică lui Cosmin Contra cum să-l folosească pe atacantul lui Deportivo pentru a da goluri și pentru națională, nu doar la echipa de club. 

"Mi se pare că joacă mereu la fel, e foarte important să analizeze Cosmin jocul lui şi să îi dea sarcini precise, ca să îşi pună valoarea în evidență. El se demarcă mereu, dar nu o face corect, mai ales pentru echipa României, care are un astfel de joc.

Eu cred că Andone trebuie folosit în anumite meciuri, pentru că el e extrem de puternic şi poate ţine apărarea adversă tot timpul în block-start şi să le facă loc coechipierilor care ar trebui să îl susţină. Vă aduceţi aminte cu Franţa la Turneul Final? Acolo, echipa noastră fiind atacată mai mereu, el a făcut un joc extraordinar.

Ei, cu echipe de genul ăsta, el poate să îşi pună în valoare calităţile, dar e important ca şi Contra să îi dea directive clare, să joace vârf-vârf, să nu mai plece în laterale pentru că rămânem fără atacant", a declarat Victor Piţurcă la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Octombrie 2017, 18:13
Postat de utraian pe 06 Octombrie 2017, 17:47

Asa s-a ajuns cu acest Andone... Pare din alt meci. Nici macar nea Piti nu spune ca poate inscrie mai des, ci ca "poate ţine apărarea adversă tot timpul în block-start şi să le facă loc coechipierilor" :))))) Pai treaba lui e sa dea gol, sau sa faca loc altora sa vina sa dea? Ne-am lamurit si cu asta , nu e capabil sa dea gol nici cu Kazakhstan, ce alte pretentii sa avem?

inca o afirmatie pe care timpul mi-a dovedit-o. din pacate.am spus de la debutul astuia ca e amator. nu stiu cum dracu da golurile alea in spania, acolo nu prea exista aparari bune, si asta o fi cauza. sunt spatii mari intre compartimente, se ataca nonstop, fara aparare serioasa. daca il pui pe zidarul asta sa joace tactic un meci cu unii care au defensiva strong, se vede ca e papagal. 17 meciuri degeaba. rezultatele proaste ale Romaniei se datoreaza lipsei de atacanti pur sange. fara Budescu nici pe kazahii aia amatori nu ii bateau.

sakamoto
sakamoto  •  06 Octombrie 2017, 17:57

Benzar mult alintatul, a gresit pase si a centrat in spatele portzii. Cit despre Kikiresh, a luat in meciurile cu Montenegro cite un gol cu capul, in fiecare meci si unul-tot cu capul-aseara cu kazahii. Meciul si golul cu capul de linga Kikiresh. In rest este baiat bun. Au afirmat englezii ca el Kiki, este cam afon-depasit-in dueluri aeriene, dar mai mult din cauza ca este cam scund, pt postul de fundas central. Poate ar da randament, ca fundas lateral? Sa auzim numai de bine!

brandremist
brandremist  •  06 Octombrie 2017, 17:45

Andone în loc să primească mingii el dă pase. Ghinionul lui e că l-a avut pe Chipciu lângă el la acea fază. Grozav mi s-a părut înfiorător de egoist. Prefera să tragă în spectatori/cameramani în loc să paseze cuiva. Nici faza defensivă nu prea s-a obosit să o facă.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează