FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

De ce nu se vede Chivu șef la FRF și unde putea să lucreze din vara trecută: "Am refuzat ofertele"

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 21:57

Fostul căpitan al naționalei României, Cristi Chivu, a vorbit despre alegerile de la FRF, unde nu are de gând să candideze. Ar fi putut fi în conducerea Federației dacă Gică Popescu ar fi ieșit președinte la precedentele alegeri.  

"În vară am refuzat oferta de a fi secund, la două echipe bune din Italia. Președinte la FRF nu pot fi pentru că nu sunt pregătit, nu mă simt pregătit. Cunoștințele mele în domeniul administrației sunt 0, sau aproape 0. Nu pot să vin să-mi bat joc", a zis Cristi Chivu la TV Digi Sport.

...despre fotbalul românesc: "E greu de crezut că sunt fotbaliști în Liga 1 care să poată juca acum în Serie A. E un campionat dificil. În plus în Italia nu sunt oameni care să te pupe mereu în fund, de dimineață până seara". 

...despre alegerile la FRF: "Gică Popescu e omul cel mai potrivit pentru FRF. Eu aveam o înțelegere cu el, dacă ar fi venit președinte. Urma să fiu în Federație. Eram în organigramă. Lucrurile erau bătute în cuie. Din păcate s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Am rămas cu părerile de rău. Eu cred că se putea rezolva altfel acea problemă", a zis Chivu.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Ianuarie 2018, 15:18

La fel cum a fost si ca jucator, Chivu post-activitate este permanent "accidentat". Sufera de lenevita cronica...

122vlad
122vlad  •  11 Ianuarie 2018, 13:33
Postat de poison pe 10 Ianuarie 2018, 22:35

"Președinte la FRF nu pot fi pentru că nu sunt pregătit, nu mă simt pregătit. Cunoștințele mele în domeniul administrației sunt 0, sau aproape 0. Nu pot să vin să-mi bat joc." - așa gandeste un om normal. Si evident concluzionam că echipa unde era propus secund nu e FC FCSB, pt că acolo habarnistii si neprofesionistii declară că știu și se pricep la toate.

Puteam concluziona asta si cand a spus ca echipele sunt din Italia, dar si logica ta e corecta.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Ianuarie 2018, 00:27

Ce să faci tu acolo *** ! Pe tine te-a prostit o fufă, ce te faci cu atâția rechini ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close