FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UCRAINA 3-4

De ce poartă banderola? Căpitanul a fost de nota 2 cu Ucraina! Cum s-au descurcat ceilalți români

FOTO: Raed Krishan (Torino)
FOTO: Raed Krishan (Torino)

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 09:00

România a pierdut ieri cu Ucraina, scor 3-4, într-un amical care s-a disputat la Torino.

Jucătorii lui Anghel Iordănescu au făcut o primă repriză bună, iar la pauză scorul a fost 1-1. După pauză, au apărut greșelile individuale în echipa României, iar ucrainenii au marcat de trei ori în 12 minute.

Cel mai slab jucător al României a fost căpitanul Vlad Chiricheș. Acesta a greșit grav la golul de 1-2 și a primit nota 2 din partea Gazetei Sporturilor.

Și Maxim a fost foarte slab și a primit nota 3, iar Mățel, St. Filip și Prepeliță au fost notați cu 4. 

Cei mai buni oameni ai României au fost Torje și Alibec, care au primit nota 7.

4.75 
a fost media jucătorilor români care au fost notați

Cel mai bun jucător din meci a fost Iarmolenko, notat de Gazeta Sporturilor cu 8.

note

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
dvd1
dvd1  •  30 Mai 2016, 13:58

afara cu Chiriches. Asta nu e bun nici pe maidan. Numai daca te uiti la fata lui si vezi ce timp e. Trebuie sa fii nebun sa il bagi pe acest arierat mintal sa joace. Moti-Dragos Grigore trebuie sa fie fundasii centrali (si astia sint varza dar altii mai buni nu sint. Afara si cu Steliano Filip. Asta e alt timp. Afara si cu Adi Popa (asta e de fapt Popa Prostu) Dar in primul rind afara cu Chiriches

vladutz13
vladutz13  •  30 Mai 2016, 13:45

Cum sa dati nota 7 lui torje care e si el responsabil de 2 goluri??, doar pt ca a prins un sut bulanos??? Nene nu a venit o data in aparare sa ajute pe matel!!!!

chromophobia
chromophobia  •  30 Mai 2016, 13:17

Se vede ca a jucat cu o nationala mai puternica si motivata ca Ucraina.Au jucatori f.buni si au facut ravagii in apararea noastra.Branza

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close