FOTBAL  »  NATIONALA  »  COMISIA DE DISCIPLINĂ

Decizia Comisiei de Disciplină în cazul mesajelor vulgare trimise de Bodescu » Florin Prunea a făcut scandal

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 15:17

Așa cum Gazeta Sporturilor dezvăluia în exclusivitate, Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al FRF, i-a trimis mai multe mesaje suburbane oficialului LPF, Justin Ștefan, când acesta se afla în timpul unui emisiuni televizate.

În urma unui referat întocmit de președintele Răzvan Burleanu, secretarul general al FRF, Radu Vișan, a fost sesizat, luând hotărârea de a-l trimite pe Gabriel Bodescu la Comisia de Disciplină și Etică pentru derapajul avut la începutul lunii iunie.

Totuși, Comisia a decis în ședința de astăzi să nu-l pedepsească pe Bodescu și a stabilit că este neîntemeiată sesizarea făcută de FRF.

"Să fie sănătoși, să-și rezolve problemele. Nu eu am sesizat Comisia. Nu mă simt lezat pentru că domnul Bodescu nu a fost suspendat. Nu asta este soluția, să propagăm ura între cei care lucrează în fotbal" Justin Ștefan pentru Liberbatea

Florin Prunea s-a enervat

Florin Prunea, fost președinte la CSM Poli Iași și fost membru în Comitetul Executiv, a fost extrem de vehement după decizia luată de Comisia de Disciplină și Etică a FRF.

"În situația asta, trebuie să-și dea demisia secretarul general, Radu Vișan. Karatistul a fost învins de mecanicul auto și vulcanizatorul Gabriel Bodescu. Este încă o dovadă că domnul Daniel Cernat Marin (n.r. președintele Comisiei de Disciplină ) execută doar la comandă. Pe mine m-au ars, m-au cocoșat. Mi-au dat patru etape și 11.000 de lei amendă, iar «vulcanizatorului» care arestează i-au dat «sesizare neîntemeiată».

Tot procesul ăsta a fost o înscenare pusă la cale de tripleta Burleanu – Vișan – Bodescu. Burleanu și secretarul general karatist folosesc Comisia de Disciplină doar împotriva celor care le pun la îndoială formidabila capacitate managerială”, a declarat Florin Prunea pentru ziarul Libertatea.

Citește și: Mesaje suburbane pe axa FRF-LPF: "Te-ai băgat cu c..u în p..ă, aiurea! Ia-ți «anvelopele adecvate»!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1527021524254690
Manzala Stelu  •  20 Iulie 2017, 19:36

Asa e. *** ale de gabi se pare ca se numeste badescu nu bodescu! E vulcanizator personal l am cunoscut pe taica sucare mi a fost antrenor. Un om de o calitate morala deosebita spre deosebire de *** de fi su care de cand e pe la frf si a deschis baiatu'restaurant in buzau samd. Se pare ca i prieste leafa de amploaiat al frf tantalaului astuia.,pe care il cunosc personal de pe vremea junioratului. un plavan agramat. Ecce homo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează