FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Decizie de ultim moment a lui Contra » Va merge să urmărească 3 români

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 17:21

Cosmin Contra, 42 de ani, selecționerul echipei naționale, a luat decizia de a se deplasa în Turcia pentru a urmări la treabă 3 români.

Vineri, Kayserispor, echipa antrenată de Marius Șumudică, se va duela cu Bursaspor. Astfel, "Guriță" vrea să-i monitorizeze pe Cristi Săpunaru și Silviu Lung, dar și pe "decarul" Gicu Grozav, transferat în această iarnă la Bursaspor. Duelul va avea loc vineri, de la ora 19:00, și va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Gicu Grozav a primit încredere totală din partea lui Cosmin Contra, acesta devenind titular în prima reprezentativă. Silviu Lung a ieșit din circuit la ultimele acțiuni ale naționalei.

Peste mai puțin de o lună, România va disputa două teste de verificare: pe 24 martie, "tricolorii" joacă în Israel, în timp ce pe 27 martie vor primi vizita Suediei, la Craiova.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  01 Martie 2018, 06:57

DACA AI UN GAND DE UN BLAT POTI SAL IEI PE SAPUNARU MAI GURITA TU CHELTUIESTI BANII FRF PE SAPUNARU??????

risc_mix
risc_mix  •  28 Februarie 2018, 18:01

FRF zici că e agenție de turism. Se plimbă ăia în draci. Inventează un motiv oarecare și bâști în avion. Sunt curios câți din cei 3 vor juca.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează