FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Declarație frapantă despre Răzvan Burleanu: "Am avut puține discuții cu el. Nu se pricepe deloc la fotbal"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 21:19

Marcel Pușcaș, candidat la președinția FRF, a vorbit despre problemele fotbalului românesc și a făcut o declarație frapantă despre Răzvan Burleanu. 

"În primii 2 ani (n.r. de mandat la FRF al lui Burleanu și al staffului său) am crezut și am sperat că vor fi conectați și vor urma principiile meritoracției, credibilității, ale acțiunilor juste. Pe măsura ce timpul a trecut, am văzut că ne îndepărtăm de principiile pentru care l-am susținut atunci pe Burleanu. Am avut foarte puține discuții cu el. Nu se pricepe la fotbal, deloc. Dar nu e relevant", a spus Pușcat la TV Telekom Sport.

"De mulți ani pledez pentru punerea la punct a bazei juridice a fotbalului românesc. Vorbeam ca nebunul, m-au făcut Don Quijote. Acest butoi cu pulbere poate exploda oricând. Comitetul Executiv trebuie să fie înregistrat conform legii. În caz contrar, se lovesc de nulitate absolută. Un specialist mare din Federație spune ca e ceva formal. Imaginiați-vă o nulitate absolută a deciziilor luate de Comitetul Executiv! Sunt milioane de euro în joc. Ne mai facem de râs în fața întregului continent"
Pușcaș despre principala problemă a Federației

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  09 Ianuarie 2018, 06:04

Csa Steaua si Afc Rapid ca pe vremea comunista ! Castiga tot pe banda rulanta prin influenta si asa mai departe ! Dar in liga doua va trebui sa gasesasca alt prost sa investeasca la acea echipa ... sa vedem daca se va gasi unu :P

joze_maurinio
joze_maurinio  •  09 Ianuarie 2018, 05:22

Ar trebui sa intre Talpan pe fir sa ia Nationala sub brandul Armatei! Ca si FRF e infiintat ilegal din 1991! Haide Armata si Militia, luati domne Nationala Romaniei sa faceti legea si acolo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează