FOTBAL  »  NATIONALA  »  KAZAHSTAN - ROMÂNIA, MARȚI, 19:00, TVR 1, GSP

Declarație-surpriză înainte de meciul României cu Kazahstan: "Terenul va fi în avantajul nostru"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2016 13:30

România va juca marți împotriva celor de la Kazahstan, la Astana, pe un teren sintetic.

Chiar dacă jucătorii se tem de acest teren, Sorin Cârțu spune că gazonul artificial îi va ajuta pe "tricolori".

"Eu zic că starea terenului ne avantajează. Știi de ce? Pentru că terenul sintetic dezavantajează echipele care joacă foarte repede. Eu nu sunt de acord că echipa României este o echipă care joacă foarte repede.", a spus Cârțu, la DolceSport.

Și Ioan Andone, fost antrenor în Kazahstan, a comentat duelul de marți.

"Kazahstan este o echipă agresivă, care face presing și, dacă prinde o zi nemaipomenită, ne va fi foarte greu. Dar calitatea jucătorilor noștri este peste. Trebuie numai să ne adaptam la starea terenului și la suprafața de joc", a spus Adnone.

"Pare că sunt periculoși pe contraatac.Cred că în meciul cu Kazahstam, Daum o să bage pe cineva lângă Hoban. O să fim mai prudenți. Îi e și lui frica, lui Daum, de meciul cu Kazahstan și probabil așa va juca" Basarab Panduru

Meciul Kazahstan  - România se va juca marți, 11 octombrie, de la ora 19:00. Meciul va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Clasament grupa E:

1. România 4p 2j 6-1 golaveraj
2. Muntenegru 4p 2j 6-1
3. Polonia 4p 2j 5-4
4. Danemarca 3p 2j 3-3
5. Kazahstan 1p 2j 2-7
6. Armenia 0p 2j 0-6

Urmează să se joace: Kazahstan - România (11 octombrie), România - Polonia (11 noiembrie), România - Danemarca (26 martie 2017), Polonia - România (10 iunie), România - Armenia (1 septembrie), Muntenegru - România (4 septembrie), România - Kazahstan (5 octombrie), Danemarca - România (8 octombrie)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  09 Octombrie 2016, 15:37

da da iara veniti cu viziunile voastre... daca e greu terenul sintetic va fi pentru ambele echipe nu numai pt romania. numai Razvan si tacsu, lucestii, tot timpul cand iau bataie, pun vina pe gazon, pe vant, pe vreme, pe noroc, pe soarte, etc.. dar in nici un caz pe jocul echipei lor!!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  09 Octombrie 2016, 13:50

Are viziune dl. Andone, ce mai... Ca atunci cand a declarat: ”Dacă vom reuşi să facem şase puncte în următoarele două partide, cu Concordia şi Botoşani, suntem acolo. Acesta este obiectivul. ” Noroc că nu joacă FCD1948B...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close