FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Declarații dure despre alegerile de la FRF: "Politicul și binomul se implică pentru Burleanu! Să-l compari cu Balaj e ca și cum ai compara coada vacii cu ștampila de la Primărie"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 11:07

Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, a vorbit despre alegerile pentru președinția FRF, din martie 2018.

Dragomir este de părere că Burleanu are mari șanse de a câștiga și a acuzat faptul că actualul șef de la FRF are sprijin politic.

"Să-l compari pe Burleanu cu Balaj e ca și cum ai compara coada vacii cu ștampila de la Primărie. Balaj e un nume mare, e un titan față de marioneta asta.

Balaj poate câștiga alegeriel FRF dacă se unește cu Prunea și cu Pușcaș. Dar se lucrează politic în favoare lui Burleanu. Politicul și binomul se implică.
Sunt doi candidați care pot câștiga alegerile chiar dacă intervine tot Guvernul României: Hagi și Lupescu. Dar Lupescu vine la FRF doar dacă e stricat mintal", a spus Dragomir la Pro X.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  02 Octombrie 2017, 12:08

Nea Mitica, ce-i aia binom? Ai rezolvat vreodata vreun binom? Iarta-ma, dar esti ca o cucuvea care prevesteste doar 'moartea'... Lasa-le incolo de alegeri. Burleanu nici nu mai vrea la FRF. Are alte aspiratii. Ca sa nu i se descopere gravele erori de administratie, pupa talpile unui caraghios politic, care pana prin primavara va disparea de pe VAL. Acum ar trebui facute fotocopii la anumite acte si backupuri la peceurile din dotarea FRF. Cine se baga???

sakamoto
sakamoto  •  02 Octombrie 2017, 11:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează