FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACUZE

Declarații extrem de dure după ce FRF și-a oficializat ultima achiziție: "Te-ai dus lângă ăştia care l-au băgat pe Prodan în pământ?! Dă-ți demisia imediat!"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2017 15:23

Florin Prunea, președintele celor de la CSM Poli Iași, a avut o reacție dură după ce Mihai Stoichiță a acceptat oferta FRF.

Fostul portar l-a acuzat pe noul director al Comisiei Tehnice a FRF că s-a alăturat actualei conduceri a Federației, pe care o consideră responsabilă de moartea lui Didi Prodan.

"Mihai, nu uita că te-ai dus la ăştia care l-au băgat pe Didi Prodan în pământ. Ştiu că ai avut o relaţie foarte apropiată cu Didi Prodan. Dacă ai un minim de decenţă, dă-ţi demisia imediat!

Ştiu că l-ai iubit pe Prodan ca pe copilul tău. Niciodată n-am crezut că tu, Mihai Stoichiţă, poţi să te duci lângă cei care l-au băgat pe Didi în pământ. Nu poţi să mergi la drum cu nişte oameni care îl au pe conştiinţă pe Prodan, fostul tău fundaş central", a spus Prunea la Pro Sport live.

Mihai Stoichiță și Prodan au lucrat împreună la Steaua, între 1994 și 1996, când Stoichiță a fost antrenor. Daniel Prodan a murit în noiembrie 2016, la 44 de ani, ca urmare a unui infarct. El a fost unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Burleanu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  06 Februarie 2017, 20:31

Este mizerabil modul cum pune problema Prunea, nu l-au bagat ei in pamant pe Prodan. O fi Stoichita servil dar macar este cinstit. Prunea sa nu uite ca il injura pe Sandu iar dupa ce a primit de la el o functie (i*** )a ajuns sa ii cante ode . Nu mai prididea cu laudele asupra virtutilor MARELUI SENIOR desi in interviurile vechi spunea ca Sandu si Dragomir sunt cancerul fotbalului romanesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  06 Februarie 2017, 18:41

Stoichita a fost un jucator mediocru si un antrenor submediocru. Ce il recomanda este slugarnicia si pupincurismul fata de stapan.

ortega
ortega  •  06 Februarie 2017, 17:36
Postat de joze_maurinio pe 06 Februarie 2017, 16:39

Vorbeste Prunea care ne-a mancat un mondial.De ce sa nu ia si Sotichita niste zeci de mii de para degeaba? Nu-i trebuie bani pentru Capsunica, Randunica sau cum o chema-o pe fata lui?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează