FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Declarații incendiare ale lui Adrian Porumboiu: "Vor fi carne de tun, sparring-partnerii lui Burleanu"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 18:19

Adrian Porumboiu, fostul finanțator al lui FC Vaslui și un aprig contestatar al lui Răzvan Burleanu, exclude varianta de a candida la viitoarele alegeri de la FRF și vede în Gică Popescu singurul om capabil să redreseze situația fotbalului românesc.

Nici vorbă ca eu să candidez. O singură persoană poate să câștige: Gică Popescu. Sau poate Iordănescu. Gică Popescu e singurul care ar putea face ceva sănătos. Toți cei care candidează acum vor fi sparring-partnerii lui Burleanu, sunt carne de tun.

Sistemul e prea bine organizat, cei care candidează n-au nicio șansă! Burleanu va fi președinte cât va dori el. Trăim într-o țară în care democrația, între ghilimele, primează", a răbufnit Porumboiu, la TV Telekom Sport.

Alegerile de la FRF vor avea loc în luna mai a acestui an. Răzvan Burleanu, Marcel Popescu, Cristi Balaj și Florin Prunea sunt câteva dintre numele care vor candida.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
812031735500378
Ddanny Ddanny  •  05 Ianuarie 2018, 21:19

daca toata lumea ar face ca mine sa nu se mai uite la fotbal pana nu pleaca slinosul de burleanu...s-ar schimba ceva..fara suporteri la stadioane..fara spectatori in fata tv-ului...deci etape la rand in orice oras sa fie zero spectatori pe stadion...da nu ai cu cine...tot va duceti ca prostii si alimentati fotbalul asta corupt..si dupa aia tot voi scrieti aici ca prostii ca sunt blaturi...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sasha8777
sasha8777  •  05 Ianuarie 2018, 19:59

Stramburleanu si-a facut masina de voturi. Ca vrem sa ne paraseasca slabe sanse. In afaca de cei din L1 majoritatea votantilor vor vota cu Mapetzburleanu.

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Ianuarie 2018, 19:55

Declaratii si ..declaratii ale lui Porumboiu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează