FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA 3-1

Dezastru, neputință și lipsă de valoare » Jucătorii României au jucat penibil! Ce "tricolor" s-a remarcat

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iunie 2017 09:10

România a pierdut, scor 1-3 în deplasare, în fața Poloniei, la Varșovia, din preliminariile CM 2018, și are șanse minime să se califice la turneul final din Rusia.

Jucătorii români au avut o evoluție extrem de slabă, mai ales în defensivă. Polonezii au profitat de marcajul larg făcut de fundași și au avut foarte multe ocazii, marcând de 3 ori.

Cristi Săpunaru a fost cel mai slab jucător al meciului, primind nota 2 din partea Gazetei Sporturilor, după ce a făcut un penalty și multe greșeli. Alin Toșca și el a jucat foarte slab și a fost notat cu 3, în timp ce Vlad Chiricheș a fost notat cu 4.

Bogdan Stancu, marcatorul singurului gol, a fost cel mai bun jucător, primind nota 6.

Robert Lewandowski, autorul unui hat-trick, a fost cel mai bun om al meciului, fiind notat cu 9.

Selecționerul Christoph Daum a fost notat cu 3, în timp ce Navalka a primit nota 7.

1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
671564763041398
Alin Ursu  •  11 Iunie 2017, 21:43

La capitolul fotbal suntem praf,pe teren sunt balerine epilate nu au nimic de-a face cu fotbalul!!

daniel.soare
daniel.soare  •  11 Iunie 2017, 18:33
Postat de vonias pe 11 Iunie 2017, 16:18

Valoric, jucătorii români selecționați și cei polonezi sunt foarte apropiați. Diferența dintre ei este lipsa patriotismului la jucătorii români. Daum a fost adus de *** verilor Becali (Hagi este rudă prin alianță) pentru a folosi naționala României ca o trambulină de vânzări... Cluburile FCSB și Dinamo au continuat politica nefastă a cluburilor Steaua și Dinamo (Securitatea și Miliția) care se foloseau din plin de prestațiile arbitrilor și jucători corupți din echipele adverse. Au distrus fotbalul românesc (care de-abia se înfiripa) cumpărând ieftin sau luând de-a moaca jucători, care se remercau prin joc incorect (doar arbitrii au și ei nevoie de... brichete) pentru a fi vânduți repede la preț dublu ( Cum a ajuns Nistor la Dinamo? Sau trei sferturi din Astra la Steaua?). Echipele care au donat jucători aproape pe de gratis nu au mai avut resurse să producă alte valori și au dispărut sau se mulțumesc în anonimat (FC Argeș, Unirea, Galați, Progresul, Pandurii, Craiova toate au avut plecări masive de jucători către cele două cluburi... ) Nerușinarea a ajuns atât de mare că, uitând că trei sferturi din puncte sunt nemeritate, fiind obținute prin greșeli grave de arbitraj, toate în favoarea echipei lui Becali... ) *** din fotbalul românesc dorește sprijinul forurilor internaționale. Aceste aranjamente din fotbalul intern a condus la completa dispariție a patriotismului fotbalistului român în toate competițiile.

diferenta dintre ei este greutatea ata ai nostrii desii e mult spus ai nostri sunt epave ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daniel.soare
daniel.soare  •  11 Iunie 2017, 18:26

Toata lume loviti in neamtul asta,dar de ce nu vedeti ca cu o masina nemtesca care se nume in trecut trabant nu poti depasii o dacie sau mai rau o skoda audi etc.....poate sa vina ptr fiecare jucator cei mai mai antrenori 11 jucatori de camp 11 antrenori,daca nu ai pistoane si cai putere nu ai cu ce......am prieteni romanos sau *** cum ne spun francezii aia ***,care au o vorba daca nema puterinta nu mai chichirez galceava....ma rog ceva de genul,nu vedeti ca oierul plateste peste tot sa scie despre jucatorii lui ca daca dau un gol sunt eroi?daca nu era prodanca ,reghe ala nu antrena nici la chndia de unde este el.in prostia si nebunia lui i a adus tot ce i mai bun din romania si tot nu a luat campionatul al pas.si alta chetisune...nu as lasa sa mi ei tu cei mai buni jucatori de la echipele din campionat ptr ca nu mai este competitie...si .de asta s a sticat fotbalul romanesc...apropo...jucatori de fotbal nu avem...avem citva care joaca fotbal print un noroc porcesc si pile au ajuns acolo....multi poate ma veti injura dar sunt obisnuit ca si eu am jucat fotbal pina la nivel de divizia b ca mai departe nu aveam pile.....dar pe vrema noasyra fotbsalul era fotbal....acum?***...se da spaga de la centrul de copii si juniori ...nu peste tot sa nu credeti dar cei care nu sunt bine vazuti nu au sanse sa promoveze tineri....cum va imaginati ca la finala judetana de fotbal div d dintre petrolul si paulesti,au fost 4200 parca de spectatori platitori...cum la cluj la rapid si

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close