FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Dezvăluire de ultimă oră făcută de Hagi: "Asta mi-a zis Lupescu despre alegeri"

Articol de , - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 14:48

Gică Hagi a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre posibila candidatură a lui Ionuț Lupescu la președinția FRF, din 18 aprilie.

Deși este văzut de mulți drept un candidat excelent, Ionuț Lupescu, actual director al Comisiei Tehnice a UEFA, nu va candida, după cum anunță Hagi. "Lupescu mi-a zis că nu e pregătit să candideze încă. N-are rost să creăm poveşti. Vorbim de lucruri mari şi nu putem să le comentăm", a dezvăluit în premieră Gică Hagi.

"Regele" a vorbit și despre numirea lui Gică Popescu în calitate de consilier a lui Mihai Tudose, pentru organizarea EURO 2020. "Îi urez succes lui Gică Popescu, e o muncă grea, îl sprijin cum şi el mă sprijină. E un prieten, un apropiat", a adăugat Hagi.

Citește și: Hagi dă detalii despre negocierile pentru Ianis: "Vrem căpitanul înapoi" » Ce spune despre Galatasaray și Termin: "Când vom fi împreună o să recucerim Europa iar"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
501357143569044
Cata Andrei  •  15 Ianuarie 2018, 15:28
Postat de kingdom.of.jerusalem pe 14 Ianuarie 2018, 17:21

Aici sunt buni *** fcsbisti sau adepții iaurgiului din Pipera!! ce sa caute Lupescu intr-un fotbal devalizat in interes personal de mafiotul din Pipera!! Gigi a calcat in picioare steaua si vreti sa devină un om normal la cap?? Niciodata!!

bai ***, bunicii si stra-stra-bunicii tai tot tarani sunt, *** *** de *** !! si asta nu e valabil doar pentru *** ci pentru toti care jignesc incontinuu si se cred "oraseni" !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  15 Ianuarie 2018, 12:01

Cat de prost ar fi Lupescu sa plece de unde este? Are o functie cum multi si-ar dori.

craz1est
craz1est  •  14 Ianuarie 2018, 19:03

Cum sa vina un om ca lupescu , presedinte la federatia romana fara fotbal ... :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează