FOTBAL  »  NATIONALA  »  BURLEANU, UN NOU MANDAT LA FRF

Dezvăluire-șoc! La cine s-a referit Burleanu după victoria de la FRF: "V-am ciuruit!"

FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 09:38

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a dezvăluit că deja celebrul "V-am ciuruit!", de la finalul alegerilor FRF, a fost adresat politicului și unei părți semnificative a presei.

"De ce interpretați că acel « V-am ciuruit» s-a referit neapărat la membrii Generației de Aur? Cine a mai fost prezent când și-a lansat Ionuț Lupescu candidatura, dincolo de jucători, chiar lăsându-l și pe Mircea Sandu deoparte?

Sub nicio formă nu s-a referit la ei, ci în primul rând la o parte a presei. La ce am văzut în serile de luni și marți la TV, cu siguranță (n.r. Vezi AICI aparițiile lui Lupescu la Antena 3, Realitatea și TVR 1). Și la ce a apărut în această perioadă, lucruri care n-au nicio legătură cu fotbalul. Știți foarte bine ceea ce nu are legătură cu fotbalul, da (n.r. adică politicul)?", a declarat Andrei Vochin la TV Telekom Sport.

Întrebat despre o posibilă ripostă din partea PSD în anii ce urmează, Andrei Vochin a fost categoric: "Eu ştiam că administraţiile gestionează banii, nu zona politică. Eu sunt convins că oamenii din zonele respective, care îşi doresc fotbal sau sport, vor avea fotbal sau sport, deoarece aleşii noştri sunt acolo ca să ne asculte pe noi", a completat Vochin.

Citește și: 

Mircea Lucescu aruncă mănușa: "Nimeni nu-l putea bate pe Burleanu! Nici Hagi, nici eu" + Râde de modul în care au sărbătorit: "A fost exprimarea unor frustrări"

Ioan Andone, atac necaracteristic la Burleanu: "Am auzit că ciuruiește el pe nu știu cine"

Prunea despre Burleanu: "Când l-am auzit p-ăsta că a zis acele cuvinte, îmi venea să sparg televizorul!"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (48)
735681093223958
Ionel Potec  •  21 Aprilie 2018, 22:51

bai vochine sti bine ca psdul v-a ajutat asa ca las-o mai moale cu politicul dragnea doar a facut poze cu lupescu dar a lucrat pt burleanu si asa i-a pacalit pe toti si pe burlenii prosti si pe rezistenti , interviul cu presedintele ala de la fete de la bacau e concludent, tot consiliu judetean ,local bacau e psd finantarea e de la primarie ce vroiati sa spuna omul ca l-a pus psdul sa voteze burleanu? si asa a fost in toata tara asa ca pe linga mingile si echipamentele de la burleanu a contat si ordinul de la centru asa ca inocentilor burleni numai credeti toate gogosile si daca sunteti anti psd uite ca psdul v-a facut burleanu e tot de-al lor

1978698039029900
Gogu Ioan  •  21 Aprilie 2018, 22:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

405174636617622
Dani Teja  •  21 Aprilie 2018, 21:05

borâtul asta de vochin in conducerea fotbalului romanesc??!! te doare mintea! ne meritam soarta cu varf si îndesat.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează