FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Dezvăluiri despre conflictul națională - Steaua: "Am fost amenințați că dacă ne ducem la lot vom fi daţi afară"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 11:06

Mirel Rădoi, fost jucător şi antrenor la Steaua, spune că în 2003, cînd juca la formaţia roş-albastră, antrenată atunci de Victor Piţurcă, lui şi colegilor săi li s-a spus să nu se ducă la naţională, unde selecţioner era Anghel Iordănescu.

"Nu este deloc plăcut să fii în această situaţie. Am paţit-o şi eu. Ţin minte că în 2003 am fost ameninţat! Ni s-a spus «dacă vă duceţi la naţională, o să pierdeţi echipa şi automat vi se rupe contractul!».

Atunci nu ştiam că nu se poate rupe aşa uşor contractul şi ne-am speriat. Am refuzat să ne prezentăm", a spus Rădoi pentru DolceSport.

"Cred că trebuie să fie o discuţie şi să găsească o înţelegere. Jucătorii trebuie să meargă la naţională atunci cînd vor fi chemaţi. Echipa este calificată la EURO şi are prioritate. Sper să se ajungă la un consens şi echipa să nu fie afectată" Mirel Rădoi

Acum, Steaua şi naţionala au din nou un conflict. Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, nu vrea să îşi lase jucătorii în cantonamentul României, de la finalul lunii ianuarie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
aius
aius  •  11 Ianuarie 2016, 21:39

la mintea ta....

lucianostelistu
lucianostelistu  •  11 Ianuarie 2016, 14:41

VB. CEL MAI IUBIT STELIST : mirel ***......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  11 Ianuarie 2016, 14:32

Mirel Radoi e ala care a fost antrenor la Steaua pana acum vreo 2 luni si era sa ne bage in divizia secunda?Mirele du te tata la scoala si lasa interviurile pt aia mai titrati.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează