FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Dezvăluiri din culisele alegerilor FRF: "Ar pregăti să arate un mesaj de susținere semnat «Drg»"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 15:49

În cadrul emisiunii "Stop pe piept", de la Național FM, Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a vorbit despre alegerile pentru președinția FRF, de pe 18 aprilie.

Ovidiu Ioanițoaia crede că membrii Generației de Aur greșesc când îl țin pe Florin Prunea ca rezervă pentru Ionuț Lupescu, acesta fiind un semn de slăbiciune, și că Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF, ar pregăti un plan secret.

"Trecerea lui Prunea în umbra lui Lupescu mi se pare o slăbiciune a grupului Generației de Aur. Nu mi se pare normal ca Prunea să fie aghiotantul lui Lupescu, prima lui rezervă. Generația de Aur trebuia să-i cultive pe ambii în egală măsură.
Pușcaș este o surpriză plăcută, gândește și încearcă să schimbe ceva. Nu voi face niciodată referire le candidatura lui Cristi Balaj pentru că mă leagă o prietenie deasupra interesului de moment.

Burleanu mai are un mandat, dar poate schimba statutul și poate deveni președinte pe viață. Mai circulă o variantă, care mi se pare fantezistă. Bodescu ar arăta electoratului un mesaj primit pe mobil, un text de susținere semnat «Drg», în care scrie «Suntem alături de voi»", a spus Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea "Stop pe piept" la Național FM.

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, a povestit că imediat după ce Burleanu a câștigat alegerile, a avut o întâlnire cu el și Gino Iorgulescu.

"Față de perioada mea, bugetul de salarii al FRF a crescut cu 1 milion de euro anual. Imediat după ce a fost ales, am vorbit cu el, Gino Iorgulescu și Anghel Iordănescu. L-am întrebat «Cu ce gânduri intri în relația cu mine?» El a răspuns «E nevoie de experiența dumneavoastră. Am nevoie de ajutor». S-a văzut ce nevoie a avut", a spus 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează