FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Dezvăluiri incredibile! FRF are mari probleme financiare: "A cerut 2 milioane de euro împrumut de la UEFA"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 noiembrie 2014 18:45

Mircea Sandu e convins că Federaţia Română de Fotbal se confruntă cu mari probleme financiare, deşi el spune că al lăsat clubul cu 6 milioane de euro (lichidităţi). 

"Sînt probleme financiare la FRF. Am auzit că vor să facă un credit la UEFA. Vor să ia un credit cu 2% dobîndă din sumele pe care trebuie să le încaseze, din drepturile de televizare.

Pe 20 noiembrie voi afla exact. Eu sînt la Comisia de Finanţe şi am auzit întîmplător. Dobînda e foarte bună, dar UEFA a un protector al federaţiilor. România are 2,4 milioane de euro pe an pentru drepturile TV, dar ei îi vor mai devreme, în mod normal ar fi trebuit să-i primească anul viitor.

E pentru prima dată cînd se întîmplă aşa ceva, cînd se apelează la aşa ceva. Am aprobat la ultimul Comitet Executiv lucrul ăsta. UEFA ia această dobîndă pentru că banii ar fi stat în bancă, iar UEFA ar fi luat 2% dobîndă, însă aşa FRF-ul trebuie să plătească celor de la UEFA această dobîndă. 1,2 milioane pe lună cheltuie FRF-ul pe lună, asta include absolut tot", a spus Mircea Sandu la DolceSport.

În replică, Burleanu a negat: "Nu e adevărat. În primul rînd, UEFA nici nu dă bani cu împrumut".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (22)
alexutu7
alexutu7  •  07 Noiembrie 2014, 01:56

a lasat clubul sau federatia cu 6 milioane in cont?...

alexbarosanu
alexbarosanu  •  06 Noiembrie 2014, 23:04

salarii nejustificate de vreo performanta.

flacara.visinie
flacara.visinie  •  06 Noiembrie 2014, 19:14

Daca isi primea renta viagera nu era nici o problema ca FRF ia imprumut de la UEFA.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close