FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Dezvăluirile făcute de un apropiat al lui Lucescu! Acuză modul în care s-a comportat FRF: "Nu a fost o negociere"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 11:28

Constantin Anghelache, un apropiat al lui Mircea Lucescu, a vorbit despre numirea acestuia pe banca naționalei Turciei și a dezvăluit că șefii FRF nu au insistat pentru a-l convinge să vină la naționala României.

"Mircea mi-a spus că «Dacă acum vrea să mă aducă cineva la națională trebuie să vorbească serios cu mine, nu la telefon». Așa s-au purtat negocierile. De fapt a fost o simplă discuție, extrem de scurtă. Nu a fost o negociere.

Oficialii federației din Turcia au venit și au oferit garanții. Discuțiile au durat 6 ore. Turcii și l-au dorit cu adevărat pe Mircea și de aceea au venit cu tot alaiul la București. Eu cred că a ales bine și va avea și un pic de relaxare. Acolo are mulți prieteni, printre președinții de club, care-l vor ajuta cu informații legate de jucători", a spus Anghelache la TV Digi Sport.

Citește și: Lucescu, prezentat oficial pe banca naționalei Turciei: "Am avut oferte, dar am pus naționala pe primul loc" » Moment tensionat: un ziarist a vrut să-l întrebe dacă are Alzheimer

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  05 August 2017, 18:30

Ce sa mai caute in Romania, nu a mai fost la nationala si ne-a nenorocit Generatia de Aur ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează