FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Dialog-capcană cu Ladislau Boloni: ”Da, sînt noul selecţioner!” ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 octombrie 2014 22:00

O informaţie care dădea brusc peste cap întregul "scenariu Lucescu", întărit inclusiv dinspre FRF, a apărut aseară pe neaşteptate: Boloni s-a înţeles deja cu federaţia în spatele perdelei de fum legate de tratativele cu tehnicianul lui Şahtior!

Inclusiv preşedintele Astrei, Dinu Gheorghe, arunca peste umăr o replică misterioasă la plecarea cu echipa spre Glasgow: "Nu cred că vine Lucescu, eu ştiu că selecţionerul va fi Boloni!". Urmează dialogul-capcană purtat aseară cu tehnicianul lui Al Khor (Qatar).

- Domnule Boloni, au apărut detalii că aţi fi bătut azi palma cu FRF pentru postul de selecţioner. E adevărat?
- Eu cred că nu aveţi aceste informaţii, ci doar încercaţi să mă testaţi. Dar e adevărat! Da, am discutat şi m-am înţeles cu federaţia. Sînt noul selecţioner.

- Şi cînd urmează să ajungeţi în ţară?
- De unde ştiţi că nu sînt deja în România? N-aveţi de unde să ştiţi!

- Pe ce perioadă v-aţi înţeles?
- Nu vă pot preciza acest amănunt. De fapt, să fiu sincer, vă rog să interpretaţi exact invers răspunsurile mele anterioare. Nu e nimic adevărat! Am dorit numai să aflu ce informaţii aveţi dumneavoastră. Mă simt bine la actuala mea echipă, sînt şi anumite greutăţi, dar îmi place munca de aici şi îmi respect contractul. Nu am discutat cu nimeni de la FRF pe tema selecţionerului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
boooom
boooom  •  23 Octombrie 2014, 15:32

cum P.L.m , pleaca Piturca si il aduce pe Boloni care s-a autopropus , de cand ma stiu doar antrenorii astia 2 au fost , cu asta vom face un mai mare antijoc decat Piturca ......

para.para
para.para  •  23 Octombrie 2014, 11:46

Inca un om destept care s-a 3,14 pe presa mioritica de handel in care sunt angajati toi etn0b0tanistii locomotori.

andytheblue
andytheblue  •  22 Octombrie 2014, 21:30

te doare mintea si alta nu !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează