FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

Dilema lui Iordănescu » Cine va fi titular în atacul României la Euro

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2016 21:15

Anghel Iordănescu este pus în dificultate de forma bună a atacanților români care joacă în străinătate.  Selecționerul primei reprezentative va trebui să aleagă atacantul pe care va conta la EURO, iar decizia nu va fi deloc ușoară, în opinia lui Daniel Isăilă.

"Nu doar Rusescu, şi Bogdan Stancu, şi Keşeru sunt în formă. E o veste îmbucurătoare pentru noi, pentru că Rusescu vine după o perioadă lungă în care nu a jucat. Orice jucător de valoare care poate ajuta echipa naţională are întotdeauna porţile deschise.

Din fericire, avem foarte multe opţiuni în momentul de faţă, iar lui nea Puiu îi va greu să ia o decizie", a declarat Daniel Isăilă la DigiSport.

Secundul naționalei a susținut, de altfel, că păstrează în continuare legătura cu fostul atacant al Astrei, Constantin Budescu.

"Ţinem legătura cu el, am vorbit cu el la telefon şi ştim tot ce face."

Cifrele atacanților români în acest sezon:
Claudiu Keșeru - 11 goluri
Raul Rusescu - 7 goluri
Bogdan Stancu - 5 goluri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
deny74
deny74  •  02 Martie 2016, 06:01

Dar Mutu si Marica la ce-si mai rup oasele atunci?vad ca nea Puiu nu are ochi pt ei.Si ei care sperau asa mult saracii

khal_37
khal_37  •  01 Martie 2016, 22:27

Cum cine, preferatul ,,coardelor'' *** pariori sumudica si rednic...TaliBec

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează