FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Din nou probleme din cauza cantonamentului naționalei! Mircea Sandu avertizează: "Nu are cum să înceapă atunci"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 18:39

Fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, îi avertizează pe șefii de acum de la Federație că nu pot începe turneul de pregătire pe 16 mai, pentru că ultimul meci oficial este pe 14 mai, când se va juca finala Cupei României. 

"Iordănescu nu îi poate chema pe jucători la pregătire pe 16 mai pentru că e finala Cupei României pe 14 mai. Regulamentul UEFA trebuie respectat obligatoriu.

Nu poate începe pregătirea pe 16 mai, trebuie să le lase vacanță jucătorilor mai mult timp. E un număr minim de zile pe care trebuie să le aibă libere.

Cluburile sunt obligate să le dea vacanță jucătorilor cu 25 de zile înainte de începerea Euro. Finalele Cupei s-ar putea juca fără jucătorii care merg la Euro", a zis Mircea Sandu la Digi. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
cris4co
cris4co  •  17 Februarie 2016, 22:35

echipa nationala nu are nevoie de nici o pregatire pentru europeanul de anul asta !!! echipa nationala nu are nevoie nici de rezultate la europeanul de anul asta !!! cine suntem noi pe langa Franta ?! Noi avem destui bani, atatia jucatori de SuperClasa iar prostii de francezi ne fac stadioane care la o adica ...nici nu ne trebuia dar...asa de mila lor le-am facut !!! avem antrenor de 500 de mi de euro dar e asa prost, el respecta tot da pe el nu-l respecta nimeni...punem altu de 1 Milion de euro si-o luam si pe nevastasa la pachet !!! zic multi ca nu avem fotbal da ce e ala fotbal?! fugi ba ca nu ne mai trebuie nimic!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Februarie 2016, 21:06
Postat de idutzu pe 17 Februarie 2016, 20:00

Cat il mai suporta lumea pe Sandu si pe Dragomir.

Uite ca ii suporta pentru ca sacalii astia au schimbat macazul si acu fac pe calugarii smeriti de la manastirea de maici, ca sa se lipeasca pe colo pe colo.....fac pe avocatii unora si uite cum sunt luati in seama de o presa care ii desfinta acum doi ani !!!! Dar ce noi avem presa ???!!!!

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  17 Februarie 2016, 20:54

...mai d-nule Sandu ce ar fi sa mai iti vezi si de treburile tale...poate merg baietii cu nea Puiu la odihna...ia intreaba-i vor...???...te faci *** impreuna cu dijiji tv naummoraru...ha,ha....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează