FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Dinu comentează în stilul caracteristic posibila colaborare dintre Lucescu și Iordănescu: "Mircea e de o altă categorie intelectuală! Chiar voiam să fac o comparaţie"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 18:31

Sorin Cârțu, fost antrenor la CSU Craiova, a propus ca "tricolorii" să fie conduși la EURO de Anghel Iordănescu. Vezi detalii.

Cornel Dinu, fost antrenor al României, a vorbit despre această propunere și nu crede că cei doi pot lucra împreună.

"Nu cred că cei doi ar putea lucra împreună. În cel mai bun caz, s-ar putea consulat. Sînt două persoane foarte diferite și au concepții total diferite în ceea ce privește fotbalul.

Mircea Lucescu e de o altă categorie intelectuală. Are o altă concepție despre fotbal. Lui îi place fotbalul ofensiv, fotbalul constructiv. Puiu este diferit. El este mai pragmatic, mai realist. La Campionatul Mondial din 1994, Puiu a ales să joace defensiv, cu cinci stopperi.

Îmi este greu să cred că se poate crea un astfel de cuplu. Aș face și o comparație, dar nu mai fac ", a declarat Dinu la DolceSport. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
stelistul1
stelistul1  •  14 Octombrie 2015, 07:10

Adevarul e ca nci unul din astia doi nu e betziv ca dinu

stelistul1
stelistul1  •  13 Octombrie 2015, 23:32

Acum a devenit relevant si blatuitorul asta?

827246700645768
Andreica Gogu  •  13 Octombrie 2015, 22:26

DOMNULE DINU, INCERCAND SA FACI ASEMENEA COMPARATII , COBORI IN RIDICOL ORDINAR; NU-MI ADUC AMINTE CA IORDANESCU SA EMITA PRETENTII ASA CUM DUMNEATA TE-AI CONSIDERAT BURICUL PAMANTULUI, CHIAR SI ATUNCI CAND AI COBORAT IN DERIZORIU. STAI CUMINTE IN BANCA TA , CA MI-ADUC AMINTE DE O STIRE PUBLICATA IN FOSTUL SPORTUL POPULAR, CUM CA ANGELO NICULESCU DUPA O ETAPA DE CAMPIONAT S-AU REUNIT CEI DE LA NATIONALA SI PROFESORUL A VRUT SA VADA CUM SE MANIFESTA RELATIA DINTRE TINE SI IORDANESCU DUPA CE CU O ZI IN URMA IN MECIUL DINTRE ECHIPELE VOASTRE, DADUSE-SI IN PUIU, NUMAI CA NU L-AI DARAMAT, SI ASTA PENTRU CA ASA STIAI CEL MAI BINE SA FACI; DAR DACA S-AR APUCA SI ALTII SA VORBEASCA DESPRE TINE ; DAR MAI BINE NU.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează