FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Dinu și Panduru îi distrug pe Burleanu și pe Daum: "Neamțul e priceput la altceva, nu să antreneze"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 09:31

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a declarat că-l va susține în continuare pe selecționerul Christoph Daum indiferent de rezultatul României cu Danemarca, de pe 26 martie.

Cornel Dinu și Basarab Panduru nu sunt însă de acord cu spusele lui Burleanu și au comentat această decizie în stilul lor caracteristic.

"Rămân la părerea că alegerile de genul acesta trebuie să le facă oameni de fotbal, cu experiență fotbalistică. Iar singura experiență pe care o are Burleanu e că a asistat la meciuri din sală și probabil că a schimbat parchetul.

Nu poți realiza această continuitate cu un antrenor care n-a reușit până acum să găsească o formulă, nu neapărat câștigătoare, dar care să convingă în ceea ce înseamnă nivelul de joc și calitatea jocului. Nemții pornesc războaiele și le pierd foarte repede. Nu e exclus ca și Daum să intre în această categorie", a spus Cornel Dinu la TV Dolce Sport.

"Dacă e foarte bun în ceea ce face, pentru că la rezultate nu e așa de bun, iar la jocul echipei nu e bun, sub nicio formă, atunci poți să-l ții, dar să facă altceva, nu să antreneze. Aduci pe unul care știe să antreneze, să câștige meciurile, iar Daum să se ocupe de alte probleme, că e priceput la alte lucruri" Basarab Panduru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
dtdr
dtdr  •  28 Februarie 2017, 21:39

Au vorbit doi care atat cat au fost " antrenori " n-au realizat ABSOLUT NIMIC. Cand au vazut ca-i mare palaria pentru ei s-au facut " chibiti " , care se pricep la toate. Niste caraghiosi !

1870548609837950
Cornel Mandi  •  28 Februarie 2017, 18:50

cu parere de rau o spun ..tusea,,si ,,junnghiu,,rad de un antrenor care le da clasa la toate capitolele. neamtu si drogat si mort de beat si tot e mai bun ca cei doi bufoni ,care cred ca ar trebui,sa intre in politica sunt convins ca ar face cariera.

983732924972315
Soos Vilmos  •  28 Februarie 2017, 18:30

Doi looseri.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează