FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Dorinel Munteanu nu crede că FRF poate aduce ținta numărul 1 dezvăluită azi în Gazetă: "Nu ni-l putem permite"

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 16:45

Fost fotbalist la FC Koln, Dorinel Munteanu este de părere că România nu își poate permite un antrenor german de talia lui Armin Veh.

Gazeta Sporturilor a publicat astăzi în exclusivitate informația conform căreia pe lista FRF pentru postul de selecționer se află tehnicienii germani Armin Veh și Ralf Rangnick, însă fostul internațional român nu crede în aceste variante.

"Filiera germană este la modă, vedem ce a făcut un antrenor nu foarte cunoscut cu naționala Ungariei (n.n. Bernd Stock). Tot timpul am promovat fotbalul german, antrenorii de acolo, jucătorii, poate să fie o soluție de succes.

Armin Veh este un antrenor cu experiență, a câștigat campionatul în Germania, ultima oară a fost la Frankfurt, un tehnician bine cotat acolo. Nu cred că ni l-am putea permite, să vină aici pe 300.000-400.000 de euro. Trebuie să ne gândim mai întâi la antrenorii români. Ralf Rangnick este și el un nume important în Germania. Trebuie să fie o decizie cumpătată și bine gândită", a spus Dorinel Munteanu la Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
para.para
para.para  •  29 Iunie 2016, 18:12

FRF nu si-l permite de Olaroiu sau pe Dan Petrescu, dar vor antrenori straini, ba chiar germani.

plischi
plischi  •  29 Iunie 2016, 18:41

eduard iordanescu...

ottobraun
ottobraun  •  29 Iunie 2016, 17:59

Marius Sumudica ii da clasa la nemtalau !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează