FOTBAL  »  NATIONALA  »  CEARTĂ PE MUTU

Dragomir, contrat în direct pe subiectul Mutu: "Fugi, domne', de aici, vedeți-vă de treabă! Patalamaua se ia pe pile"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 septembrie 2017 11:17

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, susține cu tărie numirea lui Adrian Mutu în funcția de director tehnic al echipei naționale. 

"Mutu trebuie să fie director tehnic la echipa națională. Merită toată atenția. Dacă ai minte și ai har, cum are el, e imposibil să nu reușești. Mutu are nume, e respectat, îl știe toată omenirea", a declarat Dragomir. 

"Mitică" a fost contrazis însă de Mihai Stoichiță, președintele comisiei tehnice a FRF, aflat în studioul TV Pro X:

"Mutu nu poate fi director tehnic, dar îi căutăm un loc la Federație, poate în funcția de manager sportiv".

Prezent și el în studio, fostul director sportiv al Rapidului, Cristi Costache, i-a zis lui Dragomir: "Oricum, lui Mutu i-ar trebui o patalama, ceva la mână care să-l recomande, ca să ocupe funcția de director tehnic".

Dragomir a ridicat tonul: "Fugi, domne', de aici, vedeți-vă de treabă! Ce patalama? Astea se iau pe bani, pe pile, în ziua de azi. Știu asta din practică". 

Cosmin Contra a plecat la FRF, ca antrenor principal al primei reprezentative, fiind șanse mari ca Adrian Mutu să-l urmeze pe "Guriță" într-o funcție în staff-ul administrativ. 

Actualul director general al dinamoviștilor este tot mai mult tentat să accepte un mandat la FRF, dar a rămas ca șefii Federației să-i aleagă o funcție.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
gicapuia
gicapuia  •  26 Septembrie 2017, 18:31

In acesta vara am fost la Londra si am vizitat Clubul Chelsea. Pe stadion ghidul ne intreba pe fiecare de unde suntem. Cind am spus Romania el a spus : Dan Petrescu , very good player . M-a mincat limba si am zis Adrian Mutu. La care el s-a strimbat, a zis NOO si a mimat ca trage pe nas o liniuta . Si voi il vreti conducator la FRF. Rusinos.

1673663886259505
Gheorghe Nistor  •  26 Septembrie 2017, 16:54

Nu-l luati in seama pe *** asta ca oricum il asteapt puscaria . La brutarie cu tina balbaitule , libidinos.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  26 Septembrie 2017, 14:00

Cum sa pui un drogangiu betiv sa re prezinte Romania?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează