FOTBAL  »  NATIONALA  »  LOT

Dramatism în Liga 1 » Steaua și Dinamo în cădere liberă! Situație ciudată pentru națională la Euro 2016

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2015 15:02

Echipele din Liga 1 trec printr-un moment foarte prost, spre deosebire de perioada dinaintea ultimului Campionat European. Atunci, formațiile autohtone au avut 11 fotbaliști din lotul de 23. 

Acum situația ar putea fi mult mai proastă, iar Steaua și Dinamo sînt într-o cădere evidentă. Atunci, cele două rivale din București au dat 8 fotbaliști, 5 de la formația roș-albastră și 3 de la roș-albi. 

Ce jucători au avut echipele din România la Euro 2008

Dinamo - 3 jucători
Bogdan Lobonț
Adrian Cristea
Cosmin Moți

Steaua - 5 jucători
Mirel Rădoi
Sorin Ghionea
Dorin Goian
Bănel Nicoliță
Nicolae Dică

CFR Cluj - un jucător
Eduard Stăncioiu

Rapid - un jucător
Cristian Săpunaru

Poli Timișoara - un jucător
Marius Popa

Cădere dramatică pentru granzii Bucureștiului

Steaua, în cel mai bun caz, o să aibă 4 jucători (Paul Papp, Alexandru Chipciu, Adrian Popa și Nicușor Stanciu), însă sînt şanse reale să aibă doar 2

Locul lui Paul Papp va fi probabil luat de Cristian Săpunaru, iar Nicușor Stanciu încă nu e sigur de postul de titular la Steaua și e posibil să nu fie chemat. Așadar campioana României va rămîne doar cu Adrian Popa și Alex Chipciu. 

Dinamo se află într-o situație și mai proastă. La meciul cu Insulele Feroe a avut un singur fotbalist, Steliano Filip, care are însă o concurență serioasă pe post. Locul acestuia este amenințat de Sepsi, Vătăjelu și Latovlevici, 3 fotbaliști care oricînd i-ar putea lua locul de rezervă. Titularul probabil este Raț. 

Performera la acest capitol poate fi Astra Giurgiu, care în cel mai bun caz poate avea 5 jucători la națională. Silviu Lung, Constantin Budescu și Denis Alibec sînt aproape siguri de posturile lor, în timp ce Găman și Enache sînt soluții de rezervă. 

Și lista acestora poate suferi modificări dacă, în cele din urmă, Constantin Budescu și Denis Alibec vor pleca în iarnă de la Astra. 

Ludogoreț ar putea fi prima :)

Dacă ofertele din Bulgaria s-ar concretiza, atunci Ludogoreț ar fi echipa cu cei mai mulți reprezentanți la echipa națională. Cosmin Moți, Claudiu Keșeru și Andrei Prepeliță au șanse mari să se afle în lotul de 23, iar acestora li s-ar putea adăuga Constantin Budescu și Denis Alibec. 

Așadar numărul jucătorilor veniți de la campioana Bulgariei ar ajunge la 5, peste orice echipă din Liga 1. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
tonyys
tonyys  •  13 Octombrie 2015, 10:28

Steaua ar fi trebuit sa aiba minim 5 selectionati la dublele cu finlanda si feroe: Stnciu,Chipciu,Popa,Nita si Papp...Nita la ora asta e peste lung jr si trebuia selectionat ca al 3-lea portar insa in romania se face selectia dupa cine striga mai tare ..iar la capitolul asta nimeni nu se poate compara cu cocalarul de sumudica.

tiberiu33
tiberiu33  •  12 Octombrie 2015, 23:43
Postat de luciann pe 12 Octombrie 2015, 20:41

Stanciu e cel mai bun mijlocas din liga 1! Si e titular la Steaua!!!

este mai bun decat Stanciu de la FCSB ????

tiberiu33
tiberiu33  •  12 Octombrie 2015, 23:42

Poate FCSB .....steaua se pregateste de liga a 5-a ...iar ati bagat steaua in titlu ..***.este ca si cum te-ai marita ....si inca mai folosesti numele de FATA MARE :)))))))))))))))))))))))) ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează