FOTBAL  »  NATIONALA  »  FC LUGANO - FCSB 1-2

Duckadam pune presiune pe Contra: "Vom avea 4-5 jucători la națională. Budescu va fi cu siguranță acolo"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 17:59

Helmuth Duckadam a vorbit despre Lugano - FCSB 1-2 și a mai spus că e convins că selecționerul Cosmin Contra va chema cel puțin 4 fotbaliști ai roș-albaștrilor pentru dubla cu Kazakhstan și Danemarca.

"Am fost îngrijorați după prima repriză din Elveția, iar asta pentru că jocul nu ne-a ieșit deloc. Apoi, băieții și-au revenit, iar victoria este meritată până la urmă. Man a făcut un meci de excepție și în mare parte îi datorăm și lui această victorie", a spus Duckadam, la revenirea în România.

"Am înțeles că diseară se va decide cine va veni la națională din campionatul intern. Eu cred că vom avea 4-5 jucători la lot, acum așteptăm să vedem.

Budescu va fi cu siguranță acolo, a fost aproape să fie jucătorul etapei în Europa League. Sunt convins că vor veni și Benzar și alții", a mai spus oficialul stelist.

Budescu, marcatorul unui gol în partida cu Lugano, a ieșit pe locul 2 la ”Jucătorul Etapei din Europa League”, câștigătorul fiind Aleksandr Kokorin, de la Zenit St. Petersburg.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 19p
2. Danemarca 16p
3. Muntenegru 16p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p
 Meciurile următoare: 
  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cj1960i
cj1960i  •  30 Septembrie 2017, 08:57
Postat de kingdom.of.jerusalem pe 29 Septembrie 2017, 20:23

De cand e Slugadam selectioner ??

Nu are el nimic cu selectionarile. In schimb, este purtatorul de palavre al celui mai mare > din istoria fotbalului.

observator_federal
observator_federal  •  30 Septembrie 2017, 07:48

Ce sa mai ia Contra la Nationala, daca Chelsea "decimeaza" lotul FCSBului? Dar mai stii, cand o vedea Gigi cate sute de milioane ii arunca englezii pe masa, se razgandeste si mai bine castiga el, pentru el si nepotii lui, Champions League?

risc_mix
risc_mix  •  29 Septembrie 2017, 21:27

Ce presiune visați mă? Cine *** ascultă ce spune Moș Teacă? Ăsta e în stare să-ți vorbească o oră fără să spună nimic. Se bagă singur în seamă. Când îl aud vorbind îmi trece doru* de Claudiu Răducanu,vestitul bloc-notes

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează