FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21 2-1

Dulca, Hodorogea și Ioniță au comentat succesul României cu Țara Galilor: "I-am bătut cu propriile arme"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 20:01

Cristi Dulca, Alex Ioniță și Robert Hodorogea au vorbit după succesul României cu Țara Galilor, scor 2-1, victorie care îi menține pe tricolori în lupta pentru calificare. 

"A fost un meci foarte greu. Știam că e o echipă arțăgoasă, de luptă. Știam ce ne așteaptă. E bine că am dat gol în prima repriză. Aveam nevoie ca de aer de această victorie. Dacă nu câștigam, nu mai aveam șanse de calificare. Trebuie să batem tot pentru a spera", a zis Hodorogea la Digi. 

"A fost o partidă frumoasă, cu mulți oameni în tribune. Chiar nu mă așteptam să vină atâția oameni. I-am bătut cu propriile arme, adică din faze fixe. Chiar îi ziceam lui Olteanu să centreze mult, că pune mingea bine în careu. E o victorie meritată. Nu mi s-a părut un meci foarte greu. Avem șanse, sperăm să ne calificăm. Depindem și de celelalte rezultate", a completatAlex Ioniță II, autorul celui de-al doilea gol al nostru. 

"Vreau să felicit publicul de la Mediaș. Au fost foarte mulți oameni. Am făcut un meci bun deși am întâlnit una dintre favoritele grupe. Am jucat matur. Am studiat-o mult pe Țara Galilor, am fost în Bulgaria să îi văd. A contat mult penalty-ul apărat de Cojocaru. Dacă intram cu 1-1 la pauză alta era desfășurarea partidei. E foarte important meciul cu Luxembourg. E o echipă pe care trebuie să o luăm în seamă, a pierdut în minutul 90 cu Danemarca", a zis și Dulca. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează