FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Dumitrescu a analizat meciul României cu Danemarca » A găsit diferența dintre naționale și ce a greșit Daum

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 15:31

România și Danemarca au terminat la egalitate, 0-0, într-un meci din preliminariile CM 2018, iar "tricolorii" sunt pe locul 4.

Ilie Dumitrescu, fost internațional, a comentat jocul naționalei României și unele dintre deciziile luate de Daum.

"Schimbările lui Daum au fost post pe post. Nu a adus nimic nou în jocul echipei. A fost același sistem pe întreg parcusul meciului.

Și danezii au jucat cu trei fundași, dar s-a văzut că ei au mai folosit acest sistem. Acopereau bine zonele și știau să paseze. În plus, aveau și al doilea plan, să joace cu doi atacanți.

În a doua repriză, România nu a mai contat și nu a mai pus presiune. A fost dominată la toate capitolele, fizic și tactic. Pe final, mi s-a părut că jucătorii s-au mulțumit să nu piardă acest meci", a spus Dumitrescu la TV Digi Sport.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 13
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 7
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  28 Martie 2017, 05:57

ce specialist sa fii sa comentezi 11 metrii ratat si ratarea lui cheseru si altele etc simplu noi nu jucam cu actuala conducere frf si bine fac frfeul trebuie condus de alesii pe bune nu pusi

itrobert
itrobert  •  27 Martie 2017, 19:39

Bine ca e Daum de vina ca a ratat Keseru de doua ori din 3 metri... Daca a gresit, gresala e ca nu s-a dus personal sa impinga mingea in poarta... Intr-un meci de acest gen ocaziile daca exista se raresc deoarece dispare elementul surpriza si adversarul inchide culoarele; ai rata prima oara, poate nu vei mai avea acea sansa... Keseru a avut si a doua sansa dar "a ajuns" tarziu la minge tot in 3 metri... Daca nu era papagal se castiga partida si Daum era pe cai mari. Bine ca dati toti in el fara sa vedeti ce gloabe are la dispozitie.

10206088110775210
Enver Hoxha  •  27 Martie 2017, 18:10

Dacă era Ilie selecționer la Națională n-avea rezultate mai proaste ca Daum. Așa că are dreptul să vorbească. De fapt, au dreptul să vorbească toți antrenorii români cu licența Pro, oricare din ei făcea cât Daum - dar pe un sfert din banii lui dacă nu cumva pe gratis, ca Olăroiu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează