FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Dumitru Dragomir, atac nimicitor la adresa lui Christoph Daum: "Lăsați-mă, că fac un puseu de tensiune! Vă spun eu că Budescu tot nu va fi convocat"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iulie 2017 11:37

Declarația lui Christoph Daum, care l-a văzut Florin Tănase cel mai bun stelist în remiza cu Plzen, 2-2, a declanșat un adevărat val de irascibilitate din partea lui Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. 

"Lăsați-mă, nu mai îmi povestiți nimic de Daum că fac un puseu de tensiune! Vă spun eu, nu îl va selecționa pe Budescu pentru că el nu vede anumite lucruri. El n-are nevoie de un jucător care să marcheze constant din lovitură liberă, el are nevoie doar de salahori", a fost declarația ironică dată de Dumitru Dragomir, la TV Sport Ro. 

...despre Marius Șumudică și de ce crede că ar fi trebuit să fie antrenorul FCSB-ului: "Când iei șase jucători formați de Șumudică, nu-l iei și pe el antrenor? Era huiduit? Dacă avea rezultate, nu avea probleme. Dacă nu avea rezultate bune, «la revedere și un praz verde»".

...despre actualul antrenor al FCSB-ului: "Dică va face carieră, ascultați-mă. Crește bine, dar încă nu are echipă de cupele europene. Să o lase mai ușor cu experimentele ăstea, cu Morais la jumătatea terenului".

...despre meciurile lui Dinamo și CSU Craiova din preliminariile Europa League: "Dinamo - Athletic Bilbao și CSU Craiova - AC Milan vor fi meciuri distractive, fără nervi, fără faulturi. Ăstia au venit în vacanță, se vor distra cu noi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  27 Iulie 2017, 15:36

Știrea CORECTA era: pușcăriașul *** dragomir nu mai vorbește despre fotbal fiind ocupat cu programarea pe zile și ore a rudelor care îl vor vizita la bulau unde I s-a pregătit și celula!Bineînțeles ca,măgarul, nu sufla o vorba de spertul de RCS-RDS...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  27 Iulie 2017, 15:28

In momentul in care acest mirlan deschide gura trebuie declansata avertizarea de atac chimic ( adica de putoare totala).

306640699727631
Nae Ionescu  •  27 Iulie 2017, 12:47

mai combinatul savinesti? cap de buha plina de tupeu? mai tare ca nostradamus te dai nea dovleac! cita impertinenta si tupeu ***. cum mai puteti sa aduceti in studio un fost puscarias si pe nedrept lasat liber? s-au terminat oracolele la facatura asta care pe numele lui japonez este ***? cit servilism cita balacareala dupa atitia ani! adica este normal pentru ca au plecat 4 milioane si indivizi ca mitica au ramas pe toate drumurilor. la cit de destepti cum va dati pentru ca romanachii stiu totul ei nu au nimic de invatat il lasa pe *** asta sa scoate ineptii ***. *** . asta da exceptie ***. hmmmmm!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close