FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Dumitru Dragomir cere schimbări la nivel înalt: "Daum să plece! Să vină el în locul neamțului" » O propune pe Anamaria Prodan la șefia Ligii

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 14:54

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, crede că România pleacă cu șansa a doua în partida de duminică cu Danemarca.

În opinia acestuia, Daum ar trebui demis în caz că naționala nu va reuși să se califice la CM din 2018 și îi propune pe Pițurcă, Mircea Lucescu și Hagi ca posibili înlocuitori. 

"Categoric plecăm cu șansa a doua cu Danemarca. Și dacă vom câstiga cu danezii, sunt șanse foarte mici. Dar dacă pierdem, s-a terminat totul. 

Dacă ratăm calificarea, n-ar trebui să continuăm cu neamțul.  facă bine să-l aducă înapoi pe Pițurcă. Acum e fară contract și măcar doi-trei ani, cât timp e mai e lucid.

Dacă nu, pe Lucescu, dacă termină cu rușii. Sa aducă unul care se pricepe, pentru că văd că pe Hagi nu vor să-l aducă. El ar fi cel mai potrivit, a revitalizat fotbalul românesc", a declarat Dumitru Dragomir, pentru ziare.com.

Dragomir a vorbit și despre viitoarele alegeri de la LPF și FRF și propune nume surpriză pentru postul pe care l-a ocupat timp de 18 ani. 

"Burleanu mai prinde un mandat doar dacă-l pun din nou ăștia de la Serviciile Secrete. Gică Popescu ar trebui să fie președintele FRF. Sau Hagi să preia totul, să conducă totul, pentru că a dovedit că poate.

La LPF sunt mai mulți. Ar fi Dinu Vamă, Marius Stan, Anamaria Prodan sau Florin Prunea. Sunt mulți acolo care se bat pe post", a mai spus fostul președinte de la Ligă, conform aceleiași surse.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
ortega
ortega  •  25 Martie 2017, 10:40

*** , Mitică ... Să dea Dumnezeu să-ți termini *** viață în pușcărie . *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

715615055216182
Florian Georgescu  •  25 Martie 2017, 00:09

Nea mitica ,joi te duci la Brutarie

485809194904413
Costel Tudor  •  24 Martie 2017, 22:11

Urat imbatranesc unii ! Aceasta *** olteneasca a luat-o rau razna !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează