FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA 1-1

Dumitru Dragomir desfiinţează tactica lui Victor Piţurcă: "Parcă eram echipă de cartier!" » Care crede fostul şef de la Ligă că a fost greşeala fatală

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 octombrie 2014 21:56

Fostul preşedinte LPF, Dumitru Dragomir, crede că Victor Piţurcă a procedat greşit atunci cînd i-a schimbat pe Lucian Sînmărtean şi Alexandru Maxim. 

"Parcă eram o echipă de cartier în a doua repriză. Cînd l-a scos pe Sînmărtean s-a dereglat tot. El era singurul care lega jocul. Dacă mai credea în victorie nu îi scotea pe Maxim şi pe Sînmărtean, sau măcar îl băga pe Torje.

Nu se poate să faci schimbările astea. De unde şi-a dat seama că e obosit. Asta e strategia lui Sînmărtean, începe mai greu.

Rezultatul e echitabil, n-am fost mai buni ca ungurii. Mi-au mai plăcut Pintilii şi Maxim", a spus Dumitru Dragomir DolceSport.

România a remizat pe teren propriu cu Ungaria, scor 1-1. Golul echipei lui Piţurcă a fost înscris de Raul Rusescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
lumpy666
lumpy666  •  12 Octombrie 2014, 02:09
Postat de lumpy666 pe 12 Octombrie 2014, 00:43

Citez pe NEA "MITICA":"PARCA ERAM ECHIPA DE CARTIER"=DA si NU numai ERAM suntem de MULTI ANI INCOACE nea MITICA:pai am RATAT "4" CAMPIONATE MONDIALE pe linie continua 2002-2006-2010-2014 iar la CAMPIONATELE EUROPENE TOT am RATAT "CE" 2004 si 2012 iar la cel din 2008 cum a RECUNOSCUT deja TOATA LUMEA pai acel GOL din OFFSIDE in meciul de la Constanta intr-o FURTUNA INFERNALA cand NU vedeai pe teren 10 metri in fata pai asa cu un CHINUIT 1-0 ne-am calificat in 2008 unde am jucat CEL MAI SLAB MECI DE la CAMPIONATUL EUROPEAN cu FRANTA:0-0 si REZERVELE OLANDEI ne-au batut cu 2-0 SI au mai avut vreo 2-3 BARI daca NU ma insel...????

Un COMMENT va rog la aceste ganduri POSTAT de catre mine si la ideiile lui NEA MITICA cele care am DEZVOLTAT EU un pic....????!!!!

torque07
torque07  •  12 Octombrie 2014, 02:01
Postat de reddog27 pe 12 Octombrie 2014, 01:34

BAI,CE MAI INCOLO-N COACE JUCAM CU 2 MIJLOCASI LA INCHIDERE ,ACASA LA NOI ,CU O ECHIPA DE MINA A 2-A,EI VIN CA OUTSIDERI SI JOACA CU 4 MIJLOCASI.......BRE PITI,NU CONTEAZA O CAIFICARE DE RAHAT CA DOAR PRIMELE 3 MERG ORICUM NE CALIFICAM,DAR MAI CONTEAZA SI CUM TE CALIFICI......CU CAPUL SUS SAU DIN PLEZNEALA.....CHIAR NU AVEM MINDRIE DE LOC.PAI DACA AZI AU CAZUT FIZIC CE NE FACEM PESTE 3 ZILE..........PRAZULEEEEE,REVINO TI BRE ODATA,NU LE MAI SPUNE ASTORA SA JOACE DEFENSIV CA NE UMILIM.

Vezi ce a spus Maxim nervosule..."vorbiseram sa atacam, am cazut fizic" deci?? Unde e problema? Ca le-a zis Piti bagati-va cu cooru in poarta sa aparam 1-0? Daca a spus ca au vorbit sa atace inseamna ca le-a spus sa atace. Ca nu mai puteau mamaligele nu e vina lui. Ca saracu Maxim in loc sa se tina serios de treaba si sa mearga la o echipa unde sa joace cat e tanar acum, sta pe banca la Stutgard ia banu si se distreaza. Si asta e doar un caz. Vezi Grozav, vezi Marica, vezi Torje, vezi Tatarusanu, etc..e vina lui Piturca, ca astia fug ca disperatii dupa bani?

torque07
torque07  •  12 Octombrie 2014, 01:53

Iar e bagat senilul asta in seama?? Bai GSP-istilor am inteles ca sunteti mediocrii da chiar la declaratiile lui Dragomir? Inca nu a ajuns stirea la el ca Sanmartean a fost accidentat? Si Maxim in a doua repriza a atins o minge. Pintilii care face 2 faulturi identice in 3 minute stiind ca singurul lucru unde puteau sa ne-o bage erau fazele fixe. S-a uitat la alt meci saracul

Vezi toate comentariile (13)
Comentează