FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, SÎMBĂTĂ, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE TVR 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Dumitru Dragomir nu se duce la România-Ungaria: "Ăla e imn de huligani! Nu merg din două motive"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 octombrie 2014 12:01

România va întîlni Ungaria sîmbătă, de la ora 19:00, în direct pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO, însă la partidă nu va fi prezent fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dumitru Dragomir spune că are două motive pentru care nu-şi va face apariţia la jocul de pe Arena Naţională şi îşi pune mari speranţe în Alexandru Chipciu.

"Keşeru nu cred că va juca din start. Chipciu va fi în faţă. După meciul de mîine stelistul va fi de bani mulţi. Bogdan Stancu e vîrful preferat al lui Piţurcă.

Nu merg la meci din două motive: în primul rînd pentru că am făcut o lege împotriva huliganismului şi văd că acum huliganismul se permite oficial prin acest imn vagabond şi al doilea nu mă duc că nu vreau să vă spun", a spus Dragomir la televiziunea sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
snapdragon
snapdragon  •  11 Octombrie 2014, 12:20

e o melodie pentru retardatiii anti-fotbal spectacol,complexati de saracia intelectuala! IMN e ,,FLOWER of SCOTLAND''!

zweepslag
zweepslag  •  11 Octombrie 2014, 02:13
Postat de paddy pe 10 Octombrie 2014, 14:27

Stai acasa taran basit...ce sa cauti tu la meci ?...Locul tau e la puscarie...nicidecum pe un stadion.....A strigat o tara intreaga ' Mitica la puscarie' poate intr-o buna zi ni se va implini dorinta....jeg comunist...

In privinta imnului ala de derbedei are insa dreptate militianul!

andytheblue
andytheblue  •  10 Octombrie 2014, 16:36

oricum ii batem pe unguri !!!!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează