FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

După Italia, FRF negociază pentru un alt amical de lux » Un milion de euro costă jocul cu o altă fostă campioană mondială

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2015 20:59

FRF a stabilit un meci amical pentru naționala lui Anghel Iordănescu în luna noiembrie cu reprezentativa Italiei, la Bologna.

Pe lîngă această partidă, Pro tv anunță că Răzvan Burleanu negociază un alt meci amical, cu Spania, pe Arena Națională, la anul, înainte de Euro. Un milion de euro ar costa aducerea la București a campionilor europeni și mondiali.

Aceeași sursă anunță că Federației nu i-ar fi foarte greu să găsească acești bani dacă stadionul din București va fi plin.

Ultima victorie a României în fața Spaniei datează din 2006, cînd Ciprian Marica a marcat unicul gol al partidei. Între timp, Spania a cîștigat două campionate europene și un titlu mondial.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
myke82
myke82  •  15 Octombrie 2015, 09:02

Eu nu inteleg de ce trebuie sa platim 1 milion E ca sa jucam un amical? Atunci cand joci un amical cu o echipa foarte buna, singura sansa sa nu-ti iei de la 4 goluri in sus este sa negociezi cu ei inainte sa nu ne dea mai mult de 1-2 goluri. Si atunci de ce mai platim atat de mult, pentru a deveni penibili sau de ce? Nu ar fi fost mai bine sa stranga dl Burleanu bani si sa investeasca in centrele de copii si juniori sau sa mai modernizeze din stadioanele din tara care cad pe oameni? Se pare ca nu...

red77
red77  •  15 Octombrie 2015, 08:56
Postat de caminero pe 15 Octombrie 2015, 08:42

Mai bine i-ar propune Olandei un meci amical ... ăia sînt puternici, dar nu îşi mai pot permite să ceară o paleaşcă de bani pentru un meci.

burleanu cere el bani olandei acum ! doar joaca aia cu unii calificati la euro :))))) alt nivel. nu crezi? :)))))))))))))))))))))

mal.
mal.  •  15 Octombrie 2015, 08:44

Campioana mondiala, zici...?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează