FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEBUT

După Răzvan Marin, Daum mai pregătește o surpriză! Pe cine ar putea debuta în curând: "Ne așteptăm ca el să fie un jucător important"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 14:51

Ionuț Badea are mare încredere în Vlad Dragomir, despre care e convins că va ajunge la un nivel foarte ridicat și poate deveni rapid un jucător de bază la echipa națională. 

"E un jucător care va creşte mult în următoarele luni și va deveni un fotbalist exponențial într-un an sau un an şi jumătate.

Ne aşteptăm ca el să fie un jucător important al echipei naţionale! Obiectivul lui e să ajungă în primul 11 al lui Arsenal. Cred în şansele lui de a se impune acolo.

Faptul că e la Arsenal e un prim pas pentru el, apoi se va cunoaște cu timpul dacă poate să facă faţă la cel mai înalt nivel.
Suntem interesaţi de ceea ce oferă jucătorii, nu neapărat de vârsta lor, dar aici nu e doar cazul lui Dragomir", a spus Ionuţ Badea la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  20 Octombrie 2016, 17:16
Postat de ionutstv pe 20 Octombrie 2016, 16:10

O să fie titular la Arsenal când Ianis se va impune la Fiorentina.

Asta e buna.... :)))... esti rautacios... desi fiecare are sansa lui... Noroc!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  20 Octombrie 2016, 16:50

cine este acest badea?!

caminero
caminero  •  20 Octombrie 2016, 16:28
Postat de triarius pe 20 Octombrie 2016, 15:50

Cati alti jucatori romani ar prinde macar banca la Arsenal?

cum sa nu! in ziua portilor deschise pe Highbury (pentru mine Arsenal = Highbury, nu stau sa tin minte toate numele de stadioane arabesti), cind fanii au voie sa de cu mopul prin vestiare si pe banca tehnica ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close