FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

"Echipa" unde ar vrea "să joace" Sânmărtean: "Au încercat să mă ajute după ultima retragere"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 15:24

Lucian Sânmărtean susţine că ar fi interesat de un post la Federaţia Română de Fotbal, având în vedere că a colaborat cu oamenii de acolo după ce s-a retras de la naţională.

"Mi-ar plăcea foarte mult să lucrez la Federaţie, am întâlnit oameni deosebiţi. După ultima retragere oficială de la naţională, au încercat să mă ajute să-mi câştig un post undeva, să nu mai fiu nevoit să stau 4-5 ani până încep să intru în sistem. Le mulţumesc şi îmi doresc să lucrez alături de ei", a spus Sânmărtean la TV Telekom Sport.

Gloria Bistrița, Panathinaikos Atena, Utrecht, Gloria Bistrița, FC Vaslui, Steaua, Al-Ittihad, Pandurii și Al-Taawon sunt echipele la care a evoluat Sânmărtean de-a lungul carierei. El a strâns și 21 de meciuri în echipa națională.

Sânmărtean s-a retras oficial de la echipa naţională în acest an, în luna iunie, când a fost invitat să dea lovitura de start a meciului amical dintre România şi Chile. Sânmărtean a debutat sub tricolor la 20 noiembrie 2002, în înfrângerea suferită de România pe teren propriu într-un meci amical cu Croația, scor 0-1.

"A făcut performanţă, are experienţă foarte multă, se poate implica deoarece are un nume cu rezonanţă şi te poţi aştepta să se impună foarte uşor la FRF. E un nume care va ajuta fotbalul" Lucian Sânmărtean, despre Adrian Mutu

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează