FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EDITORIAL. Dezvăluiri incredibile ale jurnalistului Decebal Rădulescu: cine urmează să fie selecționer interimar și ce scandal ridicol a iscat Bodescu după o decizie a lui Burleanu!

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2017 14:51

Cine e mai șef, Bodescu sau Daum? Depinde pe ce mașină pui mâna.

În mod normal, întâmplarea de mai jos nu merita povestită. Dar, in contextul in care se afla azi FRF, e una dintre dovezile că oamenii de acolo n-au nicio preocupare legată de fotbal. Interesele mărunte, dar costisitoare, explică modul de căpușare a FRF.

Nu mai tirziu de acum câteva zile, unul dintre partenerii Federatiei, o firmă care livrează mașinile de serviciu pentru angajații lui Burleanu, a luat în calcul modificarea contractului cu partenerul din fotbal. Adică in loc de Mercedes, federalilor li s-a pus la dispoziție marca Ford. De ce?

Pentru că FRF începuse să scârțâie la plată. Înțelegerea era următoarea: exista o limită de kilometri pentru fiecare mașină. Nu mai mult de trei mii. Cum limita s-a depășit in nouăzeci la suta dintre cazuri, partenerul Federației a trecut la facturat.

Și nu sunt bani putini! S-a ajuns aici și pentru că mașinile au fost folosite în scop personal. Ce i-a înfuriat însă pe utilizatorii de Mercedes din FRF? Contractul a fost făcut atât de prost, încât acum, când trebuie să dea înapoi mașinile , acestea trebuie să fie impecabile. Altfel, orice zgârietură va fi remediată cu banii Federatiei.

Numai că Burleanu a hotărât că fiecare își va plăti daunele din salariu.

Bodescu: "De ce îi dați lui Daum mașina automată? O vreau eu p-aia! Am funcție mai mare!"                                                           

Așa s-a întâmplat! Acum vor merge cu Ford. Și tocmai s-au livrat mașinile. A fost din nou un circ imens. S-au certat pe culori, pe "care are piele și care nu", pe "care are cutie automată și care nu". De departe, cel mai înverșunat a fost Bodescu. Unul dintre secretarii FRF. Daum primise un Ford care avea cutie automată.

Bodescu s-a uitat în parcare și, revoltat, a sunat: "Eu am funcție mai importantă ca Daum in FRF! Vreau mașina pe care i-ați dat-o lui, pentru că are cutie automată!" Și așa s-a intimplat!   

S-au împrumutat pentru ultimul salariu al lui Daum!

Toate aceste cheltuieli făcute pentru bunăstarea celor din FRF vin într-un moment în care visteria de la Casa Fotbalului e pe brânci. Dovada stă în faptul că pentru a plăti ultima rată a salariului lui Daum, aproximativ 80.000 de euro, departamentul contabil a cerut o linie de credit la Banc Post, partener al FRF.

Stoichiță interimar, Petrescu selecționer      

Prima variantă pentru înlocuirea lui Daum este Dan Petrescu. "Bursucul" ar fi fost deja contactat de FRF . Surse federale susțin că e foarte posibil ca in cazul unui eșec in aceasta seară, Daum sa-și anunțe demisia! Moment in care Stoichiță ar deveni interimar până când Petrescu și-ar rezolva problemele la CFR.

Dacă Petrescu acceptă, colegii din generația lui se vor delimita de el  

Va fi interesant de urmărit cum vor evolua lucrurile în cazul în care i se va propune oficial naționala lui Petrescu. Unul dintre foștii lui colegi a comentat sub protecția anonimatului: "Pentru Hagi bag mâna în foc că n-ar accepta acum funcția de selecționer! La Petrescu am însă dubii mari. Am auzit și eu varianta cu el. Dacă Petrescu acceptă oferta lui Burleanu, eu, unul, mă voi dezice de el! Și cred că mai mulți colegi, dacă nu cumva toți cei din generația de aur o vor face!". Vom vedea!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (74)
ray51
ray51  •  05 Septembrie 2017, 09:16

Da' Trabantul n-ar fi fost bun pentru nemti si Tico pentru romani? ...

fangigi
fangigi  •  04 Septembrie 2017, 23:46

Lucratura becaliana, ti-e si scarba de cate invarteli face!

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  04 Septembrie 2017, 22:43

Aceeași *** marca FRF-Gigi Becali !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează