FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

El e fotbalistul român care n-a mai ajuns la Campionatul Mondial din 1994 pentru că s-a dat la nevestele colegilor

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 martie 2015 16:21

Naţionala României care a participat la Campionatul Mondial din 1994 nu s-a putut baza pe unul dintre fotbaliştii talentaţi de la acea vreme.
Fostul atacant care a trecut pe la Steaua, Dinamo şi Rapid, Radu Niculescu, n-a fost luat pentru Mondialul din 1994 din cauza unei accidentări, aceasta fiind varianta oficială. Realitatea însă pare să fie alta, conform unuia dintre prietenii săi.

"Accidentarea din meciul cu Slovenia n-a fost o problemă reală. Atunci, Radu se putea reface în două-trei-patru zile. Avea doar o ruptură musculară minoră. Altceva a fost la mijloc. S-a dat la nevestele a doi colegi de echipă, Bogdan Stelea şi Dan Petrescu. Aceştia nu l-au vrut atunci în echipă!", a povestit un apropiat al lui Radu Niculescu pentru Sportnews.

Fostul fotbalist care a ajuns acum la 40 de ani a marcat 76 de goluri în Liga 1 în 222 de meciuri. Niculescu a jucat în România pentru Inter Sibiu, Dinamo, Universitatea Craiova, Naţional Bucureşti, Rapid şi Steaua. Fostul atacant a mai evoluat pentru Galatasaray, Ankaragucu şi Changchun Yatai.

3 titluri de campion are Radu Niculescu în palmares. Pe lângă cele două cu Steaua şi Rapid, are un titlu şi cu Galatasaray

16 selecţii la naţională a bifat, prima cu SUA, în amicalul din 1994

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
spivak
spivak  •  17 Martie 2015, 12:22

FCSB(ŢSKA) să nu deschidă botul despre blaturi, că împute toată Europa.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  17 Martie 2015, 00:48
Postat de para.para pe 16 Martie 2015, 21:19

Si dintre toate nevestele de fotbalisti, doar cateaua lui Bursucea a ridicat coada.

eu cred ca a fost ma/ta si asa a rezultat un pro/st ca tine!

para.para
para.para  •  16 Martie 2015, 21:19

Si dintre toate nevestele de fotbalisti, doar cateaua lui Bursucea a ridicat coada.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează