FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENOR

El l-a descoperit pe Contra! Dezvăluiri inedite din cariera de fotbalist a selecționerului: "Mi-a spus că nu ajunge jucător, dar nu l-am ascultat"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 14:03

Informații mai puțin cunoscute despre selecționerul Cosmin Contra au fost scoase la iveală de Aurel Țicleanu, acesta dezvăluind cum a ajuns să-l convoace pe "Guriță" la naționala de tineret acum mai bine de 20 de ani. 

"Eu am avut un aport deosebit în devenirea lui Cosmin Contra ca fotbalist. Eram la națională, la tineret, prin '94-'95, și am fost la Timișoara, că mă interesau patru fotbaliști de acolo.

M-am întâlnit cu regretatul Costică Rădulescu, care mi-a spus să nu-l iau la națională, că nu ajunge jucător, dar nu l-am ascultat și bine am făcut", a declarat Aurel Țicleanu, la Radio Sport Total Fm.

În cariera sa de jucător, Contra a evoluat pentru Poli Timișoara, Dinamo, Deportivo Alaves, AC Milan, Atletico Madrid, West Bromwich Albion și Getafe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează