FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUTU ÎMPLINEŞTE AZI 31 DE ANI!

Erou vs fake » Mutu împlineşte azi 31 de ani! Transmite-i un mesaj!

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2010 00:00

A impresionat la FC Argeş şi Dinamo, apoi Inter  i-a oferit şansa de a-şi demonstra valoarea într-unul dintre cele mai importante campioante din Europa.

Nu s-a adaptat, a trebuit să treacă prin experienţele Verona şi Parma pentru a-şi cîştiga locul pe lista de zeci de milioane de euro a lui Roman Abramovici la Chelsea.
Debut cu gol, aplauze pe Stamford Bridge şi strigătul plăcut al tribunei: "Mutuu Mutuu Mutuu". Parabola s-a oprit din ascensiune şi a luat forma declinului firesc. Scandalul legat de consumul de cocaină, suspendarea de 7 luni şi concedierea de la Chelsea s-au succedat în viaţa decarului naţionalei, a cărui reabilitare a venit tot din Serie A. Sfătuit de Moggi, Capello l-a adus la Juve şi l-a transformat într-un fotbalist complet.

Mutu a plătit din nou după "Calciopoli" şi i-a lăsat pe Del Piero, Trezeguet sau Buffon să recupereze prestigiul bianconerilor. A ajuns pe Artemio Franchi şi s-a îmbrăcat în idol al grupării viola. Amenda de 17 milioane de euro dictată de TAS în disputa cu Chelsea, accidentările dese şi capriciile periodice i-au pus în umbră "Briliantului" performanţele din primele două stagiuni la Firenze. Cele 86 de goluri marcate în Serie A reprezintă totuşi garanţia valorii pentru unul dintre cei mai importanţi fotbalişti români din ultimul deceniu.

Deşi se află în conflict cu selecţionerul Răzvan Lucescu ca urmare a acţiunii "Belgrad", Mutu este cerut în naţională de golul marcat cu Italia la Euro, de "călcîiul" din partida cu Cehia, precum şi de momentele de "10" veritabil pe care le face posibile.

Transmite-i un mesaj lui Adrian Mutu de ziua sa!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (103)
 •  10 Ianuarie 2010, 15:31

hai sa tragi de ea mutule de muist ce iesti cum ai putut sa imi lasi echipa acasa pe liverpool la putini ani

 •  10 Ianuarie 2010, 12:15

este pacat ca ai momente cind nu dai totul pentru culorile nationalei,nu au importanta pentru tine ce fac ceilalti,fa tu tot ce poti,esti bun ,e pacat de tine,LA MULTI ANI si MULTE GOLURI

milan6
milan6  •  09 Ianuarie 2010, 19:02

la multi ani!si...Forza...Bayern!

Vezi toate comentariile (103)
Comentează