FOTBAL  »  NATIONALA  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DIN FRANȚA

EURO îl bîntuie deja pe Keșeru » Visul pe care l-a avut atacantul înaintea turneului final: "Nu înțelegeam de ce nu sînt pe gazon"

Articol de - Publicat sambata, 16 ianuarie 2016 21:37

Claudiu Keșeru, 29 de ani, deja trăiește la intensitate maximă EURO 2016 cu toate că meciul de deschidere cu Franța e abia pe 10 iunie. 

"Mi s-a întîmplat într-o seară să visez că am marcat în meciul de debut și m-am trezit brusc. Nu înțelegeam de ce sînt în cameră și nu sînt pe gazon să mă bucur cu colegii. Sper să transform acest lucru și în realitate", a spus Keșeru.

Atacantul naționalei și al lui Ludogoreț a găsit cadoul perfect pentru o victorie la EURO: "Cunosc Parisul, e un oraș fabulos. Mi-ar plăcea să merg cu colegii și să vizitez Turnul Eiffel. Mi s-a părut una dintre minunile lumii. Ai un feeling senzațional cînd ești acolo".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
travka
travka  •  17 Ianuarie 2016, 01:38

desi imi e simpatic si e un jucator bun si eficient care marcheaza, sincer, daca Marica se integreaza la Steaua si incepe sa joace ca la Sahtior-Schalke postul de titular e dat deja, Keseru poate spera sa intre in repriza a doua eventual, pt ca sigur va mai fi un atacant gen Bogdan Stancu sau altul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează