FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

EURO JENANT, MERCATO JALNIC! Transferurile au început în forță în Europa, dar nimeni nu se uită la români!

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2016 00:25

După turneul final din 2008, Cristi Săpunaru pleca la Porto pe 6 milioane de euro, Ștefan Radu era cumpărat de Lazio pe 5,4 milioane, iar Dică mergea la Catania pe 2,5 milioane.

Acum singurul “tricolor” care și-a găsit echipă e Găman, ajuns gratis la Karabukspor, nou-promovată în Turcia, scrie Gazeta Sporturilor de sâmbătă!

În umbra operaţiunilor legate de numirea unui nou selecţioner se duce o altă cursă de vară: mercato pentru “tricolori”. După dezastrul de la Euro, piaţa e însă foarte săracă pentru românii care au participat la turneul final.

Iar o comparaţie cu momentul similar ulterior lui CE 2008 oferă un nou reper despre cota în cădere a internaţionalilor din Carpaţi.

TOTUL poate fi citit în analiza de două pagini din Gazeta Sporturilor de astăzi, cumpărând ziarul de la chioșcuri sau descărcându-l de pe platforma online Gazeta Digitală!

Tot în Gazeta de astăzi:

// Povestea incredibilă a lui Măzărache: ieri, zugrav, azi, învingătorul lui Lucescu!

// Cele mai tari cote! Tipsterii GSP sesizează cele mai bune oportunități!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
1745flo
1745flo  •  03 Iulie 2016, 00:26

Parca ieri am citit aici ca fata Mariei Prodan a spus ca aproape sigur a gasit niste pacalici prin Franta care sa arunce cu banii in beneficiul biruitorului, de parca aia n-au auzit ca e un puscarias! Era la deruta, sau faceti misto de saracu Gigi?

zizu
zizu  •  02 Iulie 2016, 21:55
Postat de dinamo100 pe 02 Iulie 2016, 15:33

Inca o dovada clara: nu avem jucatori de valoare!! Chiar nu e clar?! Ceva talente, poate, dar valori , nici pe departe. Ce "dezastru de la Euro"?! Asta-i nivelul actual al fotbalului romanesc. Punct.

infractorul de la fcsb ...ptr care s au facut cartile in federatie....isi roade unghiile...

dinamo100
dinamo100  •  02 Iulie 2016, 15:33

Inca o dovada clara: nu avem jucatori de valoare!! Chiar nu e clar?! Ceva talente, poate, dar valori , nici pe departe. Ce "dezastru de la Euro"?! Asta-i nivelul actual al fotbalului romanesc. Punct.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează